Chrome üzerinden indirme yaparken "başarısız - ağ hatası" çözümü nedir?

akifkalin12

Centipat
Katılım
19 Ocak 2023
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir korsan siteden Google Drive'yi kullanarak Call of Duty Modern Warfare 2'yi indiriyordum. Oyunun boyutu 7 GB. Ben de tam olarak 6 GB kadar indirdikten sonra kendi kendine başarısız - ağ hatası şeklinde bir yazı ile indirme duruyordu. YouTube'da bazı videolarda Windows Defender'i kapatırsam düzeleceği yönünde videolar vardı. Bunları yapmama rağmen yine de işe yaramadı. Tam 3 kere indirmeyi denedim fakat hiçbirinde tamamıyla indirmeyi başaramadım. Yardımcı olur musunuz?

İndirilenler - Google Chrome 29.06.2023 16_26_47 (2).png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sunucu çok istikrarlı değilse, 1-2 dakikalık kopmalarda tarayıcı hata verecektir. Bunun nedeni sen tarayıcı kullanırken, indirmenin alakasız bir zamanda tekrar indirmeye başlayıp senin kullanımını zehir etmemesi için. Bireysel kullanıcı, kendi yaptıkları şeyleri takip etmediğinden bir dosya indirirken yavaşlayan internet kullanımını direkt Google'a yani tarayıcıya yıkabiliyor. Firmalar da markalarına zarar gelmemesi için böyle önlemler alıyor.

Bu tarz indirme sunucuları kötü olan dosyaları, harici yazılımlar ile indirirsen sorun yaşamazsın. IDM gibi programlar sunucu bağlantısı kopunca indirmeye ara vermiyor. IDM kalıcı lisansı ucuz ve çok indirme yapıyorsan parasını kesinlikle hak ediyor.

Satın alacaksanız yerel sitesinden alın. Daha uyguna geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı