Chrome vs Firefox vs Edge vs Opera GX

Chrome çok bellek harcıyor Opera GX hem hızlı hem belleği ayarlayabilirsin (Opera'yi desteklemiyorum)

Bu dörtlü arasından Firefox tek geçer. Kişisel fikrimse Brave.
Hocam 3 sekme açıyorum iki tanesi farklı mail biri başka site. Hemen fan çalışıyor bakıyorum görev yöneticisinden 3 sekme açık olduğu halde firefox(18) yazıyor 2 gb bellek gösteriyor değişik biraz

Her yönüyle dediğim hız, bellek kullanımı, güvenlik vb. durumlar için soruyorum.
-Chrome
-Firefox
-Edge
-Opera GX.

Güvenlik ve gizlilik amaçsa Opera'yı zaten baştan sileceksin. Chrome, Edge güvenli lakin bütün bilgileri alır geriye Firefox kalır. Ki Firefox'ta öneririm en iyisi.

Hocam 3 sekme açıyorum iki tanesi farklı mail biri başka site. Hemen fan çalışıyor bakıyorum görev yöneticisinden 3 sekme açık olduğu halde firefox(18) yazıyor 2 gb bellek gösteriyor değişik biraz
oradaki 18 yazan şey, tarayıcının arkaplanında çalışanlar örneğin eklentilerin gibi. Ayrıca fan çalışması için var. Bu sorun edilmemeli.

Hocam 3 sekme açıyorum iki tanesi farklı mail biri başka site. Hemen fan çalışıyor bakıyorum Görev Yöneticisi'nden 3 sekme açık olduğu halde Firefox(18) yazıyor 2 GB bellek gösteriyor değişik biraz

Reis, sistem aşırı kötüyse; basit ama etkili olan bazı küçük tarayıcılara geçebilirsin. Mesela qupzilla gibi, veya küçük çaplı bir tarayıcı inşaa edebilirsin. Dediğin sorun bu küçüklerde olmaz, zaten o kadar harcıyacak özellikleri yok :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı