Chrome'dan başka bir tarayıcıya geçiş önerisi

vaxq

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar hala Chrome kullanıyorum eklentileri olduğu için, son zamanlarda YouTube'da bir video açsam bile %70 CPU'ya çıkmaya başladı, değiştirmek istiyorum. Eklentileri geçirmek benim için çok önemli o yüzden öyle bir tarayıcı tercih ederim. Brave önermeyin Chrome'dan bile kötü Brave. (Modifiyeli tarayıcılar da olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde Brave derdim ancak şu sıralar Firefox'a geçiş yaptım RAM kullanımı Chrome ve Brave'den farksız ancak arayüzü ve hız açısından oldukça etkileyici duruma gelmiş durumda. Bence bir göz atın derim.

Arkadaşlar hala Chrome kullanıyorum eklentileri olduğu için, son zamanlarda YouTube'da bir video açsam bile %70 CPU'ya çıkmaya başladı, değiştirmek istiyorum. Eklentileri geçirmek benim için çok önemli o yüzden öyle bir tarayıcı tercih ederim. Brave önermeyin Chrome'dan bile kötü Brave. (Modifiyeli tarayıcılar da olur.)
Microsoft Edge.

Edge ye geçebilirsiniz.

Arkadaşlar hala Chrome kullanıyorum eklentileri olduğu için, son zamanlarda YouTube'da bir video açsam bile %70 CPU'ya çıkmaya başladı, değiştirmek istiyorum. Eklentileri geçirmek benim için çok önemli o yüzden öyle bir tarayıcı tercih ederim. Brave önermeyin Chrome'dan bile kötü Brave. (modifiyeli tarayıcılar da olur.)

Firefox diyorum. Chrome, Brave, Opera gibi tarayıcıları kullandım ve hiçbirini aratmadı.

Bu arada fazla eklenti kullanmak CPU ve RAM'e ekstra yük bindirir. Yani gereğinden fazla eklenti kullanıyorsanız diğerlerinde de aynı sorunla karşılaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı