Chrome'dan başka bir tarayıcıya geçiş önerisi

Şu anda biraz düşündüm ve Microsoft Edge + uBlock Origin kullanılabilir. Microsoft Edge'den hariç Firefox + uBlock Origin'de yapılabilir.

Bilgisayar özellikleri nedir? Zayıf olduğu için mi %70 CPU kullanımı oluyor diye merak ettim.
Eğer bilgisayar çok zayıfsa Palemoon denenebilir.

Diğer alternatifler;
Mozilla Firefox
Microsoft Edge
Opera (GX olmayanı)

Ben 1 yıldır Edge kullanıyorum bayağı memnunum. Her tarayıcı Netflix ve Amazon'u 1080p göstermiyor. Edge Full kalite veren tarayıcılardan biri ilk başlarda inanmamıştım ama kullanınca anladım.

Bu arada istediğin tarayıcıya geçebilirsin ama ben şu ana kadar CPU kullanımını %70'ten %40'a vs. düşüren tarayıcı görmediğimi belirteyim. Tarayıcılar arasında öyle aman aman bir fark yok.

Firefox çok önerildi hala aklımın bir köşesinde, geçmeyi düşünüyorum.
Bilgisayar özellikleri nedir? Zayıf olduğu için mi %70 CPU kullanımı oluyor diye merak ettim.
Eğer bilgisayar çok zayıfsa Palemoon denenebilir.

Diğer alternatifler;
Mozilla Firefox
Microsoft Edge
Opera (GX olmayanı)
RDR2'yi 60 fps çalıştırıyor.

Librewolf. Kendiliğinden uBlock Origin ile yükklü geliyor ve Firefox'un telemetrilerden arındırılmış ve daha stabil hali.Açık kaynak olması da cabası.

Librewolf. Kendiliğinden uBlock Origin ile yükklü geliyor ve Firefox'un telemetrilerden arındırılmış ve daha stabil hali.Açık kaynak olması da cabası.
İlk defa sizden duydum ama güzel bir tarayıcıya benziyor sayfa açma hızı konusunda nasıl? Tabii daha önce de yazdığım gibi eklentisi çok ise istediği tarayıcıyı kullansın yine CPU ve RAM'e yük bindirmesi normal olur.

Firefox çok önerildi hala aklımın bir köşesinde, geçmeyi düşünüyorum.

RDR2'yi 60 fps çalıştırıyor.
O zaman hiçbirinde sorun olmaması lazım. Şahsen 5 yıldır kesintisiz Opera'yı memnuniyetle kullanıyorum. Aynı süre zarfında Firefox'u da ikinci tarayıcı olarak kullandım ve olumlu yönde çok ciddi ilerleme kaydettiğini gördüm. Aynı zamanda Firefox'un sadeleştirilmiş hali olan Palemoon'u da 2GB RAM ile Windows 10 çalıştıran bilgisayarda biraz kullandım. Hafiflik anlamında olumlu katkısı oldu. O sebeple modifiye edilmiş Firefox tarayıcıları da işe yarar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı