Çiçek sepeti - Buycep Satıcısı iade kabul etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@429905
@Umut Nas @Khajz
Hediye olarak aldığım için ben de mahcup oldum.
Konuya ilgi göstermeniz hem benim için hem diğer insanlar için faydalı olacaktır.
Teşekkürler arkadaşlar.

Lütfen sipariş numaranızı paylaşır mısınız?

Firmanın yenilenmiş cihaz satma sertifikası var mı?
Bunu kontrol edebilirsiniz eğer yok ise buradan firmaya koşabilirsiniz.
Ayrıca her şekilde para iadesi vermesi lazım.

Ürünlerimizde yenilenmiş yazmamaktadır kozmetik olarak kusursuz yazmaktadır ve teşhir olarak satılmaktadır. Üründe çizik bırakılması durumunda ürünü tekrardan satma şansımız bulunmamaktadır. Yardımcı olmak açısından değişim talep ettik fakat müşteri kendi şahsi telefonunu onarmış bizden aldığı telefona da ihtiyacı kalmamıştır. Bu yüzden iade etmek istemiştir. Bu şekilde firmamızı karalayarak üste çıkmaya çalışmaktadır. En son güncel olarak marka karalama yorumlarını kaldırıp cihaz sorunsuzdur iade sebebim cihaza ihtiyacım kalmadı gibi gerçekleri yansıtan bir şekilde yorum atarsa iade alacağımızı belirttik.

Lütfen internetten aldığınız ürünleri 14 gün iade hakkı mevcuttur. İade almakta herhangi bir sorun yok fakat bütün satıcılardan aldığınız ürünleri iade ederken marka veya ürün karalayarak iade etmeye çalışmayınız. Gerçekleri yansıtan doğrucu yorumlar ile iade sebebinizi belirtiniz. Firmamız bu zamana kadar hiçbir müşterisini mağdur etmemiştir ve etmeyecektir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iade yapıldı. Satıcıya teşekkür ederiz. Tüketici hakem heyeti ve Technopat’taki açılmış bu konu faydalı oldu.

Biraz açıklama yapayım. Ürün geldikten sonra çizikleri görünce direkt iade talebi oluşturup telefonu gönderdik. Red cevabı ile birlikte aynı telefon geri geldi. Bu yüzden gelen telefonu kullanmak istemediğimizden elimizdeki mevcut telefonu tamir ettirip kullanmak zorunda kaldık. Bu sırada iade için çalışmalarımız devam ediyordu zaten.

Konuda kesinlikle marka karalama yapılmamıştır. Sadece kişisel yorumlara ve deneyimden söz edilmiştir. Bu da gayet normal.

Satıcıya tekrar teşekkür eder ve iyi günler dileriz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı