Bilgisayar sadece bir örnek. Ev, araba gibi şeyler de var.Asıl bunaltan matematıkten 10net yapamamak. Bilgisayar hayali kadar da saçma bir şey yok. Paranda var istediğin kadar internet kafede oyna.
Bilgisayar sadece bir örnek. Ev, araba gibi şeyler de var.Asıl bunaltan matematıkten 10net yapamamak. Bilgisayar hayali kadar da saçma bir şey yok. Paranda var istediğin kadar internet kafede oyna.
Konuştuğum psikiyatristlerin hepsi bana hak verdi. Asıl sen görün, üremeye karşı olmak normal değil.Bu gerçekleri bir psikoloğa & Psikiyatr'e gidip söylesen hayat kalitenin 10 kat artacağına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Internet kafede bilgisayar ile istedigin gibi eglenebiliyor musun? Tabii ki hayir. Senin cumlen kadar sacma bir sey yok.Asıl bunaltan matematikten 10 net yapamamak. Bilgisayar hayali kadar da saçma bir şey yok. Paran da var istediğin kadar internet kafede oyna.
Sorunun sebebini ne peki sence?
Konuştuğum psikiyatristlerin hepsi bana hak verdi. Asıl sen görün, üremeye karşı olmak normal değil.
O hariç diyelim.Herkesten nefret ettiğini söyledin, işini düzgün & alanında yeteri kadar gelişmişlik ile yapan bir Psikiyatr'in buna hak vereceğini düşünmem için beni biraz daha iyi kandırman gerek dostum.
Hepimiz televizyon izleyip birer rock yıldızı olacağımızı sandık, ama olmayacağız. Bunu yavaş yavaş öğreniyoruz o yüzden çok çok kızgınız.Sorunun sebebini ne peki sence?
Konuştuğum psikiyatristlerin hepsi bana hak verdi. Asıl sen görün, üremeye karşı olmak normal değil.
Özet bu. Param olsa bütün sorunlarım çözülecek. Konu kilit.Arkadaşın para kazanamaması.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.