Cidden bunaldım

Kadir Doğulu sendromuna yakalanmışsın galiba. O da tek bir cümleyle anlatabileceği şeyleri uzun uzun cümleler kurarak anlatmaya çalışıyor. Bir de yoğunlukla imla hatası yaptığın için daha zor anlaşılır oluyor yazdıkların.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzun ve boş konuşuyor.

Kadir doğulu sendromuna yakalanmışsın galiba. O da tek bir cümleyle anlatabileceği şeyleri uzun uzun cümleler kurarak anlatmaya çalışıyor. Bir de yoğunlukla imla hatası yaptığın için daha zor anlaşılır oluyor yazdıkların.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğini tam anlamadım, ama evet bende böyle birisiyim işte & mizacım bu, kusurlarım var. Ki ekstra bir kabalığım & gereksizliğim olduysa da affola dostum.

Uzun ve boş konuşuyor.

En azından gereksiz kaba olmaya çalışmıyorum. Seninle güzel güzel konuşan kim varsa pişman ettin be dostum. Kendinde de kusur ara, aynaya bak azıcık. Yazdığın yazının doğası böyle olmasaydı benim gibi kişiler gelip bunları yazmazdı sana ama neyse... Başkalarına unvan takmayı daha iyi biliyorsun.

En azından gereksiz kaba olmaya çalışmıyorum. Seninle güzel güzel konuşan kim varsa pişman ettin be dostum. Kendinde de kusur ara, aynaya bak azıcık. Yazdığın yazının doğası böyle olmasaydı benim gibi kişiler gelip bunları yazmazdı sana ama neyse... Başkalarına unvan takmayı daha iyi biliyorsun.
Kaba falan değilim. Bana polyannacılık yapanlara gereken cevabı verdim sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı