Ciddi manada yurt dışına gitmeyi hedefliyor musunuz?

Ciddi manada yurtdışına gitmeyi hedefliyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    966

Doktora sonrası düşünüyorum ciddi olarak.
Öncesinde de 1 2 Erasmus yakışır

Planınız nedir hocam?
Yakın dönemde Erasmus, okul bitince de Fransa'da master. Sonrasına duruma göre bakacağım.

Fransa'da eğitim ücreti çok düşük ama -b planı olarak- ABD falan için eğitim paramı biriktirmeye çalışıyorum ne olur ne olmaz.

Tıp okuyup 1 ay Almanya'da asistanlık yapacağım. Sonra ise dil kursuna gidip(türkiyedekiler değil oranın resmi kursu) B2 seviyesine ulaştığımda orada iş başvurusunda bulunacağım. Tekrar tekrar deneyeceğim.

2 kere Erasmus'a katıldım. Bir sürü Cambridge belgem var. Yüksek seviyede İngilizcem var. İstesem çıkarım ama ne yaparsan yap para olmadan hiç bir şey olmuyor. Para yok ki çıkayım.

Ben zaten her yere gidiyorum. İngiltere'ye gittim, İspanya, Almanya, İtalya, Fransa, Portekiz, Rusya, İskoçya falan hepsini gördüm. Hatta hepsinde teknik direktörlük yaptım.

Football Manager sayesinde.

Üniversite`de olabilir. WAT ile vs. de gidebilirim. Turist vizesi ile gelip daha sonra vize değişikliği ya da Green Card ile de kalabilirim. Orası o zamana artık. Ama hayalim var, çabalıyorum gitmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…