Ciddi manada yurt dışına gitmeyi hedefliyor musunuz?

Ciddi manada yurtdışına gitmeyi hedefliyor musunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    966
İnşallah tıp fakültesini kazanırsam zaten Türkiye'de iş bulamama gibi bir imkanım kalmaz. Mutlu mesut yaşarım. Ama mühendislik kazanırsam belki şartları daha iyi olan yerlere giderim.

Okumak için Kanada'ya gezmek için Fas, Libya, mısır, Somali, Avusturalya, Danimarka ve Meksika'ya gitmek isterdim.

Hocam dil sıkıntısı bir.
Irkçılık iki.
Çalışma şartları üç.
Daha sayabileceğim birçok sıkıntı var ama bu sizin kararınız ben yazılımcı olmak istiyorum ama Türkiye'deki özel okullarda bile bir ilkokul çocuğunun rahatlıkla yapabileceği DDoS atma olayını açıklamaya korkuyorlar sorun kökte sistemde bulunuyor şu günlerde hangi TeamSpeak serverine girerseniz girin "LAN" kelimesinin sonucu internetinizin 30 dakika kesilmesi.

Hocam İngiliz'lerin aksanını oraya gidince anlarsınız ve pişman olursunuz ne İngiliz'ler sizi ne siz İngiliz'leri anlayabilirsiniz.
Bu bana ufak bir sorun gibi geldi, birkaç ay içinde alışılır. Türkiye'deki sorunlar dikkate alındığında bu bir sorun bile değil.

Bildiğim kadarıyla İngiltere daha çok yeteneklerine, vasfına bakan bir ülke. Almanya ve Fransa gibi değil.

En azından bizden daha iyi oldukları bellidir. Buralarda iş bulamama ihtimali bile yüksek.

Hocam kararınız sizindir yurt dışı disiplinlidir Türkiye'deki gibi seni disipline vereceğim dedikten 2 gün sonra yanınıza bile yaklaşmayan hocalar var yurt dışı yaparım dediğini yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…