Irkçılık her yerde olabilir de, en azından Avrupa'da adalet sistemi daha iyi.Vallahi ırkçılık falan olabilir, dikkat etmek gerekiyor.
Merhaba, sosyal medyada gördüğüm kadarıyla yurt dışını daha iyi bulan birçok insan var. Peki, cidden aranızda yurt dışına gitmeyi düşünen var mı? Oranın şartlarını şimdiden araştıran.
Ben üniversite'de çizgi film ve animasyon bölümünü tutturmayı başarırsam yüksek lisans yapana kadar burada durup bir süre sonra İngiltere'ye göçmeyi planlıyorum. İngiltere açıkcası ilgimi çeken tek ülke.
Özellikle Londra'da resmen emlak krizi yaşanıyor ama daha önümde 7 yıl var, illa şartlarda ufak tefek değişiklikler olur. Ayrıca Avrupa'da İngiltere ırkçılığın en az olduğu yerlerden biri. Bu 7 yılda kendime bir dijital portfolyo hazırlayıp yurt dışında iş kapma ihtimalimi arttırmayı hedefliyorum.
Türkiye'de sanatın pek değeri yok. 3D animasyona yardımcı olabilecek çoğu ürün manyak fiyatlarda.
En azından İngilizcenizin gelişmeyeceğini mi düşünüyorsunuz hocam?dil sıkıntısı bir.
En azından ingilizcenizin gelişmeyeceğini mi düşünüyorsunuz hocam?
Bu bana ufak bir sorun gibi geldi, birkaç ay içinde alışılır. Türkiye'deki sorunlar dikkate alındığında bu bir sorun bile değil.Hocam İngiliz'lerin aksanını oraya gidince anlarsınız ve pişman olursunuz ne İngiliz'ler sizi ne siz İngiliz'leri anlayabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla İngiltere daha çok yeteneklerine, vasfına bakan bir ülke. Almanya ve Fransa gibi değil.Irkçılık iki.
En azından bizden daha iyi oldukları bellidir. Buralarda iş bulamama ihtimali bile yüksek.Çalışma şartları üç.
Bildiğim kadarıyla İngiltere daha çok yeteneklerine, vasfına bakan bir ülke. Almanya ve Fransa gibi değil.
En azından bizden daha iyi oldukları bellidir. Buralarda iş bulamama ihtimali bile yüksek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.