Çift Kanal RAM performans için şart mı?

Makaleler
1
Merhabalar sistemim imzamda bulunmaktadır. Biraz araştırma yapayım dedim ve bazı yerlerde 2X RAM'in oyunlarda FPS düşüşleri yaşamamak adına şart olduğunu duydum. Sizce bu sisteme bir 8 GB RAM daha takmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam forumda yeniyim galiba size özel mesaj atamıyorum bende imzanızda ki anakart, işlemci ve ekran kartını almayı düşünüyorum. Merak ettiğim konu XFX 580'de ısınma sorunu yaşıyor musunuz? Özellikle çok pahalı olmayan kasalarda durum nedir merak ettim.

Merhabalar sistemim imzamda bulunmaktadır. Biraz araştırma yapayım dedim ve bazı yerlerde 2X RAM'in oyunlarda FPS düşüşleri yaşamamak adına şart olduğunu duydum. Sizce bu sisteme bir 8 GB RAM daha takmam gerekiyor mu?
Otobanı tek şerit kullanmak ile çift şerit kullanmak arasındaki fark gibidir, çift şerit her zaman daha fazla aracın geçmesine izin verir, anlamanızı umarım :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı