Çift monitör FPS düşürür mü?

Arkadaşlar bende de Monster Abra A5 var. Ekran kartı GTX 1050, işlemci i7 9750H, 16 GB RAM var 2. monitörü HDMI girişinden taktım oyunlarda FPS düşüklüğü yaşıyorum ana ekran olarak 2. taktığım monitörü kullanıyorum. Oyunlarda falan bunu nasıl giderebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu biraz hortlatmış olabilirim fakat bu konuya yeni gelecek arkadaşlara bildiridir.

İslemcininde bir ekran verme görevi vardır hatta zamanında yıllar önce ekran kartı olmadan sadece anakarttan yani islemciden görüntü alarak oyunlar oynadık. Anakarta bağlarsanız 2. Ekranı islemci kullanımından harcayacak ve bu da ekran kartını besleyebilmesi zorlaşıcaktır dolayısıyla yine fps düşük alıcaksınız, (Eğer hem ekran kartınızı hem 2. Monitörü besleyebilecek bir işlemciniz yoksa)
İşlemcinin grafik birimi yoksa ne yapmalıyız? Konuyu hortlattığım için üzgünüm :)
 
Görüntü almak için harici bir ekran kartı kullanmak zorunda kalırsın.
Merhaba ikinci ekran kartı olmadan bir çözümü yok mudur? Aynı durum bende de var. Laptopa eski bir monitör bağladım. Laptop ekranında oyun oynarken diğer ekranda video izlemek istiyorum veya yayın açacağım zaman sohbeti görmek istiyorum fakat oyunda fps düşüşü yaşıyorum. Çözüm sadece ikinci ekran kartı almak mıdır?
 
Alabiliyorum? GTX 970 ve Intel HD Graphics 530 beraber. Kendinizi çok zeki zannetmeyin.

Bende alıyorum. Oyun oynarken arkadan Spotify'ı yönetmek için HDMI'den küçük Monitör bağlıyorum arada. Monitör Intel'in görüntü biriminden görünüyor(çalışıyor) oyun ise NVIDIA'da görünüyor.
Hatta ETS'de Monitör 'den de görüntü almak için Monitörü NVIDIA'ya bağlamaya çalışıyorum fakat olmuyor.
 

Geri
Yukarı