CİMER'e şikayet edildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi yapmış saygılı olmayı öğrenmediğiniz sürece inşallah devam eder.

Şakasına Allah'ına neden desin ne değişik adamlar(çocuklar)sınız.

Kanka sen oyun oynuyorken yere düştün hay Allah'ım ya diyecekken hay Allah'ını dersen bu bilerek olmuyor, ben de orada Atatürk'ünü dedim bilerek olmadan.

Yanlışlıkla Atatürk'e hakaret etmek ilginç

Vallahi samimi ortam olunca aklına ne geldiyse diyorsun ama yanlış olduğunu ben de biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka sen oyun oynuyorken yere düşdün hay Allah'ım ya dicekken hay Allah'ını dersen bu bilerek olmuyor bende orada Atatürk'ünü dedim bilerek olmadan.

Bilerek öyle bir şey neden yapayım affedersin böyle bir şeyi yanlışlıkla demek ger*z*kalılıktan başka bir şey değildir.

İyi yapmış arkadaşın.

Çocuk her ne kadar sevmiyor olsa bile kışkırtırak onu adam edemessiniz? Tam tersi daha da kutuplaştırırsın insanları.
@cron cola.

Yaptığın çok saygısızca bir şey bunun şakasını yapmaman lazım o yüzden bu ceza seni korkutucak haliyle birazcık saygı kazanacaksın bu toprakları alan adama karşı böyle bir şaka bile yapılmaz bunu anlamak zorundasın.

Ataya veya Allah'a sövünce hiç kimse sizi havalı görmüyor veya şakanız kahkaha tufanı olmuyor bunu da öğrenmen lazım.

Ceza kısmına gelirsek illaki sert bir caydırma alacağını göz önünde bulundurmalısın.

Çocuk her ne kadar sevmiyor olsa bile kışkırtırak onu adam edemessiniz? Tam tersi daha da kutuplaştırırsın insanları.
@cron cola.

Yaptığın çok saygısızca bir şey bunun şakasını yapmaman lazım o yüzden bu ceza seni korkutucak haliyle birazcık saygı kazanacaksın bu toprakları alan adama karşı böyle bir şaka bile yapılmaz bunu anlamak zorundasın.

Ataya veya Allah'a sövünce hiç kimse sizi havalı görmüyor veya şakanız kahkaha tufanı olmuyor bunu da öğrenmen lazım.

Ceza kısmına gelirsek illaki sert bir caydırma alacağını göz önünde bulundurmalısın.

Çocuk ne kadar neyi sevmiyorsa anlıyorum sevmeyebilir ama saygısızlık yapamaz arkadaş haklı burada.

Yazdığım şeyi bile anlamamışsın sen böyle olmaya devam et.

Kanka saygılıda bende saygılıyım bir anda agızdan çıkmış işte ne takıcan.

Bir şey olmaz hocam ağzından çıkmış bir kere sadece. Ama burada böyle bir konu açman biraz garip geldi herkes Atatürk için ölüyor linç edilirsiniz hocam :D

Ciddi konu açılmış. Ciddi bir mesele ayrıca. Ortada resmi bir şikayette var bilmem okuyor musun? CİMER'e de öylesine şaka yapmıştım diye geri dönüş yapar. Hatta "arada sizin de ağzınızdan "hay allahını" diye şeyler çıkmıyor mu?" yazar.

Agır bir ceza alacağını zaten arkadaşımız üstte belirtmiş, aynı şeyi kuzenim yaşadı o da küçüktü ve o da büyük bir ceza aldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sovmek degil bende seviyorum atamı bende saygi duyuyorum ama bu yannışıkla olan bir şey.

Ya arkadaşım cevabını üstte verdim ben ağır ceza alacaksın sanırım kuzenimde yaşadı dedim ve yanlışlıkla ergen olmadığın sürece ataya öyle bir söz yanlışlıkla söylemek dediğim gibi akli denge bozukluğu belirtisi falandır.

Hocam haaşa çok Allah'a sövmüşse ağız alışkanlığı olabilir :)

Evet onda olabilir bizi örnek gösterdiği için dedim 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı