isabela
Kilopat
Kanıtımın olmaması beni belirsizliğe sürüklüyor zaten.Sizin kanıtınız var mı? Doğaüstü güç olduğuna dair? Melek veya cin var mı?
Kanıtımın olmaması beni belirsizliğe sürüklüyor zaten.Sizin kanıtınız var mı? Doğaüstü güç olduğuna dair? Melek veya cin var mı?
insan oğlu şu evrende bi kum tanesi kadar anca vardır ya da yoktur ve sadece insanlar oldugunumu düşünüyorsun bu koca evrende ?Sizin kanıtınız var mı? Doğaüstü güç olduğuna dair? Melek veya cin var mı?
Bilim başlığı altında böyle bir konunu açıldığını görmek çok üzücü. Tabii gerçek değil yani bunun için açıklama mı bekliyorsunuz?
Aynen evrende çok çok az yer kaplıyoruz. Milyarlarca galaksi var. Başka canlılar olabilir orasını bilemeyiz ama melek cin metafizik olgulardır.insan oğlu şu evrende bi kum tanesi kadar anca vardır ya da yoktur ve sadece insanlar oldugunumu düşünüyorsun bu koca evrende ?
Şunu demekten öteye gidemiyorsunuz. Cinlerin varlığı kanıtlanmamıştır. Hiçbir bilimsel kanıtı yoktur.insan oğlu şu evrende bi kum tanesi kadar anca vardır ya da yoktur ve sadece insanlar oldugunumu düşünüyorsun bu koca evrende ?
ben cinlerin varlığı kanıtlanmıştır dememişim zaten farkındaysan.Şunu demekten öteye gidemiyorsunuz. Cinlerin varlığı kanıtlanmamıştır. Hiçbir bilimsel kanıtı yoktur.
Cinlerin insanlara göre uzun yaşadığını,cincilerin geçmişini bilebileceğini neye dayanarak söylüyorsun o zaman güzel kardeşim?ben cinlerin varlığı kanıtlanmıştır dememişim zaten farkındaysan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.