17 Temmuz 2017 Mesaj: 6 Yatan Adam kanalı için aldığım ekipman. Sanırım Çinliler yavaş yavaş bizi soyuyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2017 Genişletmek için tıkla...
Yatan Adam kanalı için aldığım ekipman. Sanırım Çinliler yavaş yavaş bizi soyuyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
caganbey24 Hectopat Katılım 13 Kasım 2016 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #2 bayGece dedi: Yatan Adam kanalı için aldığım ekipman. Sanırım Çinliler yavaş yavaş bizi soyuyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynen öyle !
bayGece dedi: Yatan Adam kanalı için aldığım ekipman. Sanırım Çinliler yavaş yavaş bizi soyuyor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Aynen öyle !
enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #3 Videodaki Ürünler 1- Ulanzi mini Tripod with Holder Mount / Selfie Portable Camera Tabletop Travel Tripod for iPhone 7 Plus Sony Samsung Mobile Phone-in Tripods from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group 2- BOYA BY LM10 Smartphone Omnidirectional Lavalier Microphone for iPhone 6 6s 5 4s Sumsang S6 S5 S4 HTC -in Microphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group 3- Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com 4- Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Videodaki Ürünler 1- Ulanzi mini Tripod with Holder Mount / Selfie Portable Camera Tabletop Travel Tripod for iPhone 7 Plus Sony Samsung Mobile Phone-in Tripods from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group 2- BOYA BY LM10 Smartphone Omnidirectional Lavalier Microphone for iPhone 6 6s 5 4s Sumsang S6 S5 S4 HTC -in Microphones from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group 3- Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com 4- Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
MoRTaL Hectopat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2017 #4 Ben Çin den küçük çaplı alışverişleri yapıyorum. Fan, Kulaklık vb. gibi diğer ürünlerde güvenemiyorum.
Ben Çin den küçük çaplı alışverişleri yapıyorum. Fan, Kulaklık vb. gibi diğer ürünlerde güvenemiyorum.
S seykud Hectopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 64 19 Temmuz 2017 #5 Çin çin çon ... Her ürün alınmaz tabi
KS KS bayGece Hectopat Katılım 29 Ağustos 2013 Mesajlar 11 Makaleler 6 21 Temmuz 2017 #6 MoRTaL dedi: Ben Çin den küçük çaplı alışverişleri yapıyorum. Fan, Kulaklık vb. gibi diğer ürünlerde güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben birçok ürün aldım yeri geldikçe paylaşacağım
MoRTaL dedi: Ben Çin den küçük çaplı alışverişleri yapıyorum. Fan, Kulaklık vb. gibi diğer ürünlerde güvenemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben birçok ürün aldım yeri geldikçe paylaşacağım
enes13mes Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 385 Makaleler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2017 #7 seykud dedi: Çin çin çon ... Her ürün alınmaz tabi Genişletmek için tıkla... Zaten ülkemizde satılan ürünlerin %90`nı ordan geldiği için alınabilir hocam.
seykud dedi: Çin çin çon ... Her ürün alınmaz tabi Genişletmek için tıkla... Zaten ülkemizde satılan ürünlerin %90`nı ordan geldiği için alınabilir hocam.