Aranızda cinler veya paranormal olaylar yaşayan/gören var mı?

6-7 yaşındayken bir gece yarısı uyanmıştım, yatağımın dibinde bembeyaz, doktor kılıklı bir şey bana doğru bakıyordu. Bildiğin dosdoğru bana bakıyordu. Sonra bende çocuk aklımla onu görmemiş gibi yapıp gözlerimi kapattım 4-5 saniyeliğine. Açtığımda yoktu. O an bu durumun yaşandığına emindim. Hayal falan katiyen değildi.

Türkiye'nin en bilindik mitolojisi olan alkarısı zırvalığını araştırarak öğrenebilirsin.

Kısa diyorlar ama kısa değil. Gözünü dahi kırpamıyorsun ve genelde başında veya uzakta siyah bir şey görüyorsun.

Hocam böyle bir yaşasam uyumaya korkarım herhalde ya.

6-7 yaşındayken bir gece yarısı uyanmıştım, yatağımın dibinde bembeyaz, doktor kılıklı bir şey bana doğru bakıyordu. Bildiğin dosdoğru bana bakıyordu. Sonra bende çocuk aklımla onu görmemiş gibi yapıp gözlerimi kapattım 4-5 saniyeliğine. Açtığımda yoktu. O an bu durumun yaşandığına emindim. Hayal falan katiyen değildi.
Hocam çok korkunç valla ya

Türkiye'nin en bilindik mitolojisi olan alkarısı zırvalığını araştırarak öğrenebilirsin.

Bakayım hocam teşekkür ederim.

Kısa diyorlar ama kısa değil. Gözünü dahi kırpamıyorsun ve genelde başında veya uzakta siyah bir şey görüyorsun.

Zamanında bir kere yaşadım, sırtüstü yatıyordum bir anda irkilip uyandım hava hafif aydınlıktı karşımdaki dolap ile uzun süre bakıştım sonra da kendiliğimden dalıp uyumuşum sebebini araştırdım genelde rahatsız bir uyku çektiğinizde, stresliyken veya çok yorgunken uyuyunca olan bir durummuş, hiç de dedikleri gibi siluet vs. görmedim sadece çok yorgundum ve nefes nefeseydim.

Doğru olduğunu düşünmüyorum, üstün açık uyumuş falan olabilir misin?

Hocam böyle bir yaşasam uyumaya korkarım herhalde ya.

Hocam çok korkunç vallahi ya.

Bakayım hocam teşekkür ederim.

Sizi bilmem ama bence cinli hikayeler küçük çocukları korkutmak için veya insanların eğlence arayışında buldukları halk arasında dolaşan bayat korku hikayeleri, hiçbiri kanıtlanmış değil hepsi kulaktan kulağa dolaşıyor ve gerçek mi diye test etmeye giden insanlar ya primci YouTuber'ler ya da oradaki halk.

Hocam o aslında tam olarak Türkiye değil Altay'lardan gelen bir hikaye diye biliyorum. Olayı bilmeyen varsa eski Türk mitolojisinde tırnakları ve saçları uzun, bakımsız ve korkutucu görünüşlü bir yaratık yeni doğan veya küçük çocuklara musallat oluyormuş. Hayvana dönüşebildiği söyleniyor ve bazı çocukları tatlı hayvanlar gibi gözüküp ormanın derinliklerine çektiği söyleniyor bu hikayeyle ilgili bir olayda bir çocuğu ormanın derinliklerine çekmiş ve çocuk geri döndüğünde çarpılmış gibi gelmiş konuşamıyormuş ve olaydan sonra ölmüş. Tabii ki sizi bu tarz şeylerle korkutmak istemem sadece bayat bir korku hikayesi büyük ihtimal anneler çocukları uzaklaşmasın diye uydurmuş ve herkes buna inanmış.

Son düzenleme:
Günümüzde metafizik olarak adlandırılan bilim dalı sayılabilecek bir dal var ama tam olarak dediğin şeyler mi bilmiyorum.

Bu kadar büyük bir evrende sadece insanların olması saçma olurdu değil mi? Zaten cin kelimesinin anlamı bilinmeyen, görülmeyen demek. Tanıma bakarsak göremediğin her şey cin olmaz mı?

Bazı insanlar gördüklerini iddia ediyor, olabilir veya olmayabilir; bilemeyiz. Lakin dediğim gibi evrende tek olmadığımız kesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı