Uyku felci yaşadığım an siyah yaratık görmem dışında yok.
Hocam şu uyku felci nasıl bir olay ya baştan sona anlatabilir misiniz inanılmaz merak ettiğim bir olay.
Uyku felci yaşadığım an siyah yaratık görmem dışında yok.
Kısa diyorlar ama kısa değil. Gözünü dahi kırpamıyorsun ve genelde başında veya uzakta siyah bir şey görüyorsun.Hocam şu uyku felci nasıl bir olay ya baştan sona anlatabilir misiniz inanılmaz merak ettiğim bir olay.
Kısa diyorlar ama kısa değil. Gözünü dahi kırpamıyorsun ve genelde başında veya uzakta siyah bir şey görüyorsun.
Hocam çok korkunç valla ya6-7 yaşındayken bir gece yarısı uyanmıştım, yatağımın dibinde bembeyaz, doktor kılıklı bir şey bana doğru bakıyordu. Bildiğin dosdoğru bana bakıyordu. Sonra bende çocuk aklımla onu görmemiş gibi yapıp gözlerimi kapattım 4-5 saniyeliğine. Açtığımda yoktu. O an bu durumun yaşandığına emindim. Hayal falan katiyen değildi.
Türkiye'nin en bilindik mitolojisi olan alkarısı zırvalığını araştırarak öğrenebilirsin.
Bende uzaktan bakmıştı sadece ama bir şey yapamıyordum sesini duyabiliyorsun ama dışarı gelmiyor bağırsan da olmuyor.Hocam böyle bir yaşasam uyumaya korkarım herhalde ya.
Hocam çok korkunç valla ya
Bakayım hocam teşekkür ederim.
Hiç korkmamıştım o an çocuk olduğum için. Şu an olsa, durum başka olurduHocam çok korkunç valla ya
Hiç korkmamıştım o an çocuk olduğum için. Şu an olsa, durum başka olurdu.
Kısa diyorlar ama kısa değil. Gözünü dahi kırpamıyorsun ve genelde başında veya uzakta siyah bir şey görüyorsun.
6-7 yaşındayken bir gece yarısı uyanmıştım, yatağımın dibinde bembeyaz, doktor kılıklı bir şey bana doğru bakıyordu. Bildiğin dosdoğru bana bakıyordu. Sonra bende çocuk aklımla onu görmemiş gibi yapıp gözlerimi kapattım 4-5 saniyeliğine. Açtığımda yoktu. O an bu durumun yaşandığına emindim. Hayal falan katiyen değildi.
Hocam böyle bir yaşasam uyumaya korkarım herhalde ya.
Hocam çok korkunç vallahi ya.
Bakayım hocam teşekkür ederim.
Türkiye'nin en bilindik mitolojisi olan alkarısı zırvalığını araştırarak öğrenebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.