Cin gerçek ama inanırsan 
Arkadaş islam'a inanmadığını söylemiş zaten.Görmediniz diye yok diyemezsiniz.
İslam'ın kutsal kitabı olan Kuran-ı kerimde "Alemlerin Rabbi" olarak, Allah'ın, insanlardan başka alemleri de yarattığı belirtilmektedir. Bu insanlar alemi, hayvanlar alemi, cinler alemi gibi daha bir çok bilmediğimiz alemlerin olduğunu da belirtmektedir.
Yine Hz. Muhammedin cinlere de islâmı tanıttığı bilinmektedir. Onların da Allaha inanaları var, inanmayanları var tıpkı insanoğlu gibi...
Eğer islâma inanıyorsanız, Müslümansanız, inancınızı yani dininizi oradan buradan okuyarak öğrenmeyin, yol gösterici olan kutsal kuran-ı kerimi okuyarak öğrenin.
Ek olarak: Kimseyle dini açıdan tartışmaya girmek istemiyorum. İslam açısından bu durum böyle. Eğer İslam'da var olan bir şeyi siz yok derseniz dini inkar etmiş olursunuz.
Saygılarımla.![]()
İslama göre var fakat bilimsel hiçbir dayanağı yoktur. Ayrıca internette gördüğünüz cin hikayelerinin emin olun çoğu yalandan başka bir değil.
Bir şeyin gerçek olması için kanıtlanmış olması gerekir.
Ben ona hitaben yazmadım zaten. Anlayan anlar.Arkadaş islam'a inanmadığını söylemiş zaten.
İslama inanan biriysen gerçek, değilsen değil. Ne saçma bir şey ya mantığa bakar mısın?.. Sonra niye kitaplara dinlere inanmıyorsun diyorlar. O kadar çok tezat şey var ki. Bir şey ya gerçektir ya değildir, opsiyonel veya kişiye göre değişen bir şey değil ki bu...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.