Cinler gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının suçu mu? Dövülen kadın yalnız. Ayrıca ben islama laf etmedim.

Pardon hocam ben kadın polislere saldırıyor sandım. O zaman da polislerin suçu. Kapı yine aynı yere çıkıyor. Ayrıca ben orada siz onu söylediniz diye yazmadım yanlış anlamayın. Kısacası bir Müslüman kötü davranıyorsa bu İslam'ın değil onun suçudur.

Hocam bu konuyla ilgili bir soruya mağruz kalırsanız şunu diyebilirsiniz; "Müslümana bakıp bu nasıl İslam demek yerine İslama bakıp bu nasıl Müslüman deyin."
@R.B.D hocam mesajımda sizi üzen kısım tam olarak neresiydi?
Sevgili üstadım, yanlış anlaşılmasın. Ben size genel olarak değil, tırnak içinde yazdığınız günümüzün üzücü gerçeğine attım.

Sevgilerle. 🙌

@yaraliordek inanma zaten boş ver takıl kafana göre
3 harflilerden değil 5 harflilerden şüphe duyun..
👍

Cinler gerçektir fakat sürekli söylememen lazım yoksa kötü şeyler olabiliyor yani ben öyle hatırlıyorum önceden aldığım bilgilere göre onların dünyası farklı.
Alakası yok cinlerinde kendine özel isimleri var. Cin demekle gelmezler.

@yaraliordek inanma zaten boş ver takıl kafana göre👍

Hocam bu düşünce yüzünden sapıklar uyuşturucu satıcıları vs. çıkıyor zaten. Onlar da kafalarına göre takılıp günahı önemsemiyorlar. Arkadaşa böyle önerilerde bulunmanız hoş değil. İnanma diyebilirsin ancak kafana göre takıl kısmına katılmıyorum. Bir de 5 harfilerden şüphe duyun yazmışsın. Söz konusu Allahsa senin bu düşünceni görüyor ve gram umurunda değilsin emin ol. Bu hayatta belki kafana göre takılır şüphe edersin ama yarın yaşayacağının garantisi yok.

Ben artık İslam'a inanmıyorum. Ama cinlerin varlığı konusunda hala şüphelerim var. Bazı olaylar yaşayan insanlar var. Ve çok inandırıcı geliyor bana. Ayrıca büyünün de gerçek olduğunu düşünüyorum. Sizce gerçek mi gerçekse neden? Değilse neden?

Madem islama inanmıyorsun cinlere de inanma ne dersin?

Arkadaşlar Youtube'a Mehmet Karakoç yazın o hocayı izleyin.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı