Cinler gerçek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Falcı ve büyücülere paralarınızı kaptırmaya devam edin.

henüz kanıtlanmadığını savunuyorum çünkü cinler hakkında sürekli olarak doğrulanmış gözlem ve deneyler yok.

Hocam deney yapılsa ya da gözlemlense bile böyle bir şeyi neden halka açıklasınlar ki? Belki de yapıldı ancak biz bilmiyoruz. Ayrıca bence o kadar insanın boşu boşuna yalan söylediğini düşünmüyorum ben. Yine de sizin fikrinize saygı duyuyorum ama komik geliyor.

Ben artık İslam'a inanmıyorum. Ama cinlerin varlığı konusunda hala şüphelerim var. Bazı olaylar yaşayan insanlar var. Ve çok inandırıcı geliyor bana. Ayrıca büyünün de gerçek olduğunu düşünüyorum. Sizce gerçek mi gerçekse neden? Değilse neden?
İslam'a inanmayabilirsiniz. Ancak bence gerçekler. Allah kendisi söylüyor olduğunu nasıl yalanlayalım?

Bu arada büyüler ona inananları etkiler, İslam dinine göre etkisiz ve büyülerin etkisinden korunmak için Allaha sığınmak gerekiyor.

Büyüler etkileyebiliyor ancak sen etkilediğine inandığın zaman, eğer ben büyüye inanmıyorum etkilemez Allah korur inancında isen, etkilemez.

Hocam deney yapılsa ya da gözlemlense bile böyle bir şeyi neden halka açıklasınlar ki? Belki de yapıldı ancak biz bilmiyoruz. Ayrıca bence o kadar insanın boşu boşuna yalan söylediğini düşünmüyorum ben. Yine de sizin fikrinize saygı duyuyorum ama komik geliyor.
Metafizik,bir bilim dalı değildir. Nasıl deney yapılmasını bekliyorsunuz?

Metafizik, bir bilim dalı değildir, nasıl deney yapılmasını bekliyorsunuz?

E o zaman sen neden deney yapılmadı diyorsun. Kendin diyorsun deney yapılamaz diye henüz yapılmadı diye kanıt sunuyorsun. Kendinle çelişmiş oluyorsun. Madem deney yapılamaz neden bir deney bekliyorsun ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı