- Makaleler
- 1
Ben de öyle düşünüyordum ancak konu sahibinin bilgisayarında bir şeyler kullanması gerek mecburen.Ben olsam Fedora 34'ü beklerdim.
Fedora 34 içi KDE deneyebilirsiniz hocam.
Ben de öyle düşünüyordum ancak konu sahibinin bilgisayarında bir şeyler kullanması gerek mecburen.Ben olsam Fedora 34'ü beklerdim.
Bende yarım saat önce Fedora 34'ü kurdum ve Gnome 40, Fedora'ya çok yakışmış. Soruna gelirsek@cengover_ekin hocam Fedora 33 kurdum. Fakat sayfa küçültme ve alta alma butonları yok sağ üstte. Sadece kapatma butonu var. Bunları nasıl ekleyebilirim?
sudo dnf install gnome-tweaks
yazarak Gnome Tweaks uygulamasını indir.İndikten sonra "Gnome Tweaks" uygulaması yazarak çıkmıyorsa "İnce Ayarlar" yazmayı deniyebilirsin. "Pencere Başlık Çubukları" menüsünden "Başlık Çubuğu Düğmeleri" bölümünden istediğin ayarları yapabilirsin.Hocam, açıkçası GNOME masaüstünün öğelerini çok bilmiyorum. Düzeltebildiniz mi?
Ben olsam Fedora 34'ü beklerdim.
Bende yarım saat önce Fedora 34'ü kurdum ve GNOME 40, Fedora'ya çok yakışmış. Soruna gelirseksudo dnf install gnome-tweaks
yazarak GNOME tweaks uygulamasını indir. İndikten sonra "GNOME tweaks" uygulaması yazarak çıkmıyorsa "ince ayarlar" yazmayı deneyebilirsin. "pencere başlık çubukları" menüsünden "başlık çubuğu düğmeleri" bölümünden istediğin ayarları yapabilirsin.
Eki Görüntüle 967090
Ben de öyle düşünüyordum ancak konu sahibinin bilgisayarında bir şeyler kullanması gerek mecburen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.