Cinsel içerikli rüya görmek istemiyorum

Bir şeyden bıkmak için onun daha çok üstüne gitmen lazım. Sen anladığım kadarıyla cinsellik sevmiyorsun. Ya reisi yoracaksın ya da iğrenç fantezili şeyler izle ki şahlanamasın. Gerçi sen onu da kafana takarsın gibi ama.

İstersen benimle yer değiştir. Ayda 3-5 kez rüya görüyorum onlarda da Polat Alemdar oluyor hep. Aşırı aksiyonlu.
İnan bir süre sonra mide bulandırıcı oluyor. İlk başta çok sıkıntı etmedim ama şimdi adeta bir kabus gibi geliyor bana. Hayır yeri geldiği zaman mastürbasyon da yaparım ama neden? Neden ben izlediğim şeyi afedersin b*ku çıkana kadar görmek zorundayım. Bunla kalsa yine iyi. Sayıklamak nedir ya? Babam bir gün beni garip seslerle yakalamaz umarım.

İnan bir süre sonra mide bulandırıcı oluyor. İlk başta çok sıkıntı etmedim ama şimdi adeta bir kabus gibi geliyor bana. Haayır yeri geldiği zaman mastürbasyon da yaparım ama neden? Neden ben izlediğim şeyi afedersin b*ku çıkana kadar görmek zorundayım. Bunla kalsa yine iyi. Sayıklamak nedir ya? Babam bir gün beni garip seslerle yakalamaz umarım.
"Ohh OHH" Sesleri değil demi? :D

Bir şeyden bıkmak için onun daha çok üstüne gitmen lazım. Sen anladığım kadarıyla cinsellik sevmiyorsun. Ya reisi yoracaksın ya da iğrenç fantezili şeyler izle ki şahlanamasın. Gerçi sen onu da kafana takarsın gibi ama.
Hayır, ben de cinselliği seven bir insanım ama dozunda. Sürekli aklımın bir köşesinde bulunan bir konu değil. Hayatımın vazgeçilmezi zaten asla değil.
"Ohh OHH" Sesleri değil de mi? :D
Ne kadar açık sözlüsün. Bir fikrim yok bu konuda aslında. Uykumda ne sayıkladığımı duyabilecek bir insan değilim. Ama o da olabilir. Yine de kendimi öyle bir halde görmek acı verici olurdu sanırım. 🤗

Kız arkadaş bul ya da yorul. İsteği atınca görmezsin rüyaları da.
Yanlış öneri. Kız arkadaşım yok ve hiç öyle rüyalar görmüyorum?
Ah keşke öyle bir şey olabilse. Ne kadar çok isterdim anlatamam.
Kitap okumalısın.
Küçük İskender'in konuyla ilgili bir sözü var:
''Kitap okuyan kişinin ... ''

Devamını araştırıp kendin bul. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı