Cinsel İlişkili Rüyalar Görmek

Bir gün denediğinde o bölge kaşınmaya başlayacak, orayı garip hissetmeye başlayacaksın, daha çok üstüne gideceksin ve... Yakında çıkar.
Ne denemesi ya denemiyorum öyle bir şey ☹️
Kendi kendine boşaltım olur. Zaten zamanla belirti göstermeye başlarsın. Neden kötü olduğunu yaşayınca anlarsın.
Hocam ben kötümü tüm anlamadım ki

Normal vücudun sperm üretiyor ve sende onu dışarı atıyorsun. Bunu şöyle düşün: Burnun doldugu zaman sümük nasıl geliyorsa ve sümkürüyorsan sperm geldigi vakitde rüyalanma yoluyla dışarıya atılır. Bu yüzden masturbasyon yapmanı önermem. Kendiliginden çıkıyor zaten. Bir de uyanıkken +18 filmler açıp gününün 1-2 saatini boşa girmek mantıklı degil. Pek takılma yani. Rüyalanmak gayet normal. Depoların arada boşalması gerek yoksa patlarsın. Nasıl ki yemek yiyince su ve katı atık çıkarıyorsan, bunu da öyle düşün.

Akışın bırak yani, rüyalan sabah kalk banyonu yap. Ben rüyalanınca mutlu oluyorum rahatlamış hissediyorsun çünkü depoların fazlalıgı boşalmış oluyor. Kendini günaha giriyormuş gibi falanda hissetme. Akışına bırak ve keyfine bak. Depolar dolarsa istedigin kadar dua oku yat bu arada rüyanda cinsel şeyler görüp boşalırsın. Vücut bunu atmak istedigi için beynin bu yola başuvuruyor. Eldeki verilere dayanarak seni boşaltmak için rüyanda güzel kadınlar falan görüyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı