- Makaleler
- 1
Siz bilirsiniz bir gün istek gelecek ve o zaman yapacaksınız tutamayacaksınız, yapmazsanız aşırı zorlanırsınız.Yok ya almayayım ben.
Siz bilirsiniz bir gün istek gelecek ve o zaman yapacaksınız tutamayacaksınız, yapmazsanız aşırı zorlanırsınız.Yok ya almayayım ben.
Bir gün mecbur kalacaksın. Dünya üzerinde yaşayan eşeyli üreyen bir canlı isen katlanmalısın.Yok hocam ben yapmam.
Kanka ileride seni baş edemeyiz ama bak sonra gelip bizi suçlama.Keşke ben de nadir görsem.
Yok ya almayayım ben.
İlaveten sadece erkekler değil kadınlar da mastürbasyon yapıyor. Erkeklere özel bir şey diye düşünmeyin.Yok ya almayayım ben
İç çamaşırın ıslak ise rüyalanmışsındır.Hocalarim 13 yaşındayım arada sırada bu rüyaları görüyorum ergenliğe girdiğimin kanıtı mı? Çünkü hiç öyle bir şey düşünmüyorum. Köydeyim doğal ortamda onu düşünmem imkansız.
Mastürbasyon kötü bir şey değil dostum.Yok ya almayayım ben.
Güzel anlatmışsınız. Arkadaş cezası bitince yazar büyük ihtimalle.İç çamaşırın ıslak ise rüyalanmışsındır.
Mastürbasyon kötü bir şey değil dostum.
Dozunu kaçırır isen kanser, unutkanlık, erken boşalma vb. gibi sorunlar çıkar ortaya.
Haftada 1 veya 2 en kötü 2 haftada 1 mastürbasyon yap yapmaz isen rüyalanıp atarsın vücudundaki Sperm'i.
Ve mastürbasyon yaparken yavaşca ve bir şey izlemeden yap tam tersi hızlı ve bir şey izleyerek yaparak yaparsan daha çok mastürbasyon yapma isteği geliyor ve daha çok mastürbasyon yapınca unutkanlık, kanser, kısırlık vb. gibi hastalıklar çıkıyor ortaya.
Kızların alay konusu olursun.erken boşalma gibi sorunlar çıkar ortaya.
Hayır kendi isteğinle izliyorsun.Dostlar peki p*rno izlemek doğal mıdır ?
Ayıp ve günah olarak geçiyor. Ama mastürbasyon günah değil ve biyolojik bir şey kendiliğinden oluyor.Yani yanlış birşey midir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.