Cinsel İlişkili Rüyalar Görmek

Hocalarim 13 yaşındayım arada sırada bu rüyaları görüyorum ergenliğe girdiğimin kanıtı mı? Çünkü hiç öyle bir şey düşünmüyorum. Köydeyim doğal ortamda onu düşünmem imkansız.
İç çamaşırın ıslak ise rüyalanmışsındır.
Yok ya almayayım ben.
Mastürbasyon kötü bir şey değil dostum.
Dozunu kaçırır isen kanser, unutkanlık, erken boşalma vb. gibi sorunlar çıkar ortaya.

Haftada 1 veya 2 en kötü 2 haftada 1 mastürbasyon yap yapmaz isen rüyalanıp atarsın vücudundaki Sperm'i.

Ve mastürbasyon yaparken yavaşca ve bir şey izlemeden yap tam tersi hızlı ve bir şey izleyerek yaparak yaparsan daha çok mastürbasyon yapma isteği geliyor ve daha çok mastürbasyon yapınca unutkanlık, kanser, kısırlık vb. gibi hastalıklar çıkıyor ortaya.

Son düzenleme:
İç çamaşırın ıslak ise rüyalanmışsındır.

Mastürbasyon kötü bir şey değil dostum.
Dozunu kaçırır isen kanser, unutkanlık, erken boşalma vb. gibi sorunlar çıkar ortaya.

Haftada 1 veya 2 en kötü 2 haftada 1 mastürbasyon yap yapmaz isen rüyalanıp atarsın vücudundaki Sperm'i.

Ve mastürbasyon yaparken yavaşca ve bir şey izlemeden yap tam tersi hızlı ve bir şey izleyerek yaparak yaparsan daha çok mastürbasyon yapma isteği geliyor ve daha çok mastürbasyon yapınca unutkanlık, kanser, kısırlık vb. gibi hastalıklar çıkıyor ortaya.
Güzel anlatmışsınız. Arkadaş cezası bitince yazar büyük ihtimalle.
erken boşalma gibi sorunlar çıkar ortaya.
Kızların alay konusu olursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı