- Makaleler
- 10
Maalesef bağımlılık yapıyor. Ben de bırakmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor.Ben 2 yıl boyunca mastürbasyon yaparken izliyordum şimdi zihnimin içini çok pis hiseddiyorum.
Maalesef bağımlılık yapıyor. Ben de bırakmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor.Ben 2 yıl boyunca mastürbasyon yaparken izliyordum şimdi zihnimin içini çok pis hiseddiyorum.
Hocam her gün günde 2-3 defa mastürbasyon yapıyordum. 2 gün öncesiye kadar bıraktım şu an daha enerjik hissediyorum kendimi tamamen bırakıcam uzun süre yapmıcam. Bir video vardı animeli mastürbasyon zararları videosu onu izleyince bidaha yapmadım. Psikolojik etki etti heraldeMaalesef bağımlılık yapıyor. Ben de bırakmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor.
Bende onu izledim bıraktım 1 ay dayanmaya çalışacağımHocam her gün günde 2-3 defa mastürbasyon yapıyordum. 2 gün öncesiye kadar bıraktım şu an daha enerjik hissediyorum kendimi tamamen bırakıcam uzun süre yapmıcam. Bir video vardı animeli mastürbasyon zararları videosu onu izleyince bidaha yapmadım. Psikolojik etki etti heralde![]()
O video çok etkili bir şey.Bende onu izledim bıraktım 1 ay dayanmaya çalışacağım![]()
Linki atar mısınız?O video çok etkili bir şey.
Geçende aynı şeyi ben de dedim. En uzun süre 2 hafta oldu.Bende onu izledim bıraktım 1 ay dayanmaya çalışacağım![]()
Hocam şu ikisinden biriydi de hangisi tam hatırlamıyorum.Linki atar mısınız?
Şimdi o biraz da hayvanına bağlı.Hocalarim 13 yaşındayım arada sırada bu rüyaları görüyorum ergenliğe girdiğimin kanıtı mı? Çünkü hiç öyle bir şey düşünmüyorum. Köydeyim doğal ortamda onu düşünmem imkansız.
Dünkü elektrik çarpmasından olmuştur (!) şaka bir yana normal. Endişe edecek bir şey yok. İşin keyfini çıkarın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.