Wow! Şahsi rekorum 3 veya 4'tü birkaç sene önce ama 8 baya şaşırtıcı.Arkadaşın günlük rekoru 8 hocam.
Wow! Şahsi rekorum 3 veya 4'tü birkaç sene önce ama 8 baya şaşırtıcı.Arkadaşın günlük rekoru 8 hocam.
Hocam kendinizi iyi hissediyorsanız bir sıkıntı yok mastürbasyon konusunda.
Mastürbasyon ortalama bir erkek için haftada 7 keredir yani günde 1 defa. Elbette kişiden kişiye ve ruh halinden ruh haline haftada 1 veya 2 haftada 1'e kadar inebilir veya tam tersi haftada 15 kereye kadar çıkabilir. Mastürbasyon yaparken ve sonrasında kendinizi üzgün hissetmiyorsanız ve isteyerek yapıyorsanız veya yapmak istemiyorsanız bu son derece normaldir. Mutlu hissediyorsanız sıkıntı yoktur.
Dediklerim sadece cinsellik için geçerli kilonuz, sivilceleriniz ve yemek yeme düzeniniz hakkında bir bilgim yok.
1 ay önce kız arkadaşımdan ayrılmıştım ama çok üzülmedim ondan olduğunu düşünmüyorum ama teşekkür ederim.
WoW! Şahsi rekorum 3 veya 4'tü birkaç sene önce ama 8 bayağı şaşırtıcı.
Genelde ruh haliyle alakalı oluyor. Bazı durumlarda stresli olmak veya tam tersi stresli olmamak etki edebiliyor. Alıştığınız şeyler değiştiğinde oluyor genelde.Ben mutluyum sıkıntı değil benim için ama bir anda olunca her şey garipsedim.
Aynen. Çok haklısınız hocam.Doçent Dr AGORA RP: Ergenlikte cinsel isteksizlik 30 40 lu yaşlarda kansere yola açar.Bunun önüne geçmek istiyorsanız istemeyiniz bunun önüne geçemezsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.