PolterGeist
Hectopat
Gelip geçici ergenlik hevesi diye yorumladım. Büyüyünce bu konuya bakıp pişman olacağınızı varsayıyorum.
Hangi kadın kıyafetleri olduğu önemli aslında, dinen kur'an da açıklanır cinsiyet değiştirmez zaten haram onu yapmamalısın, kıyafet olarak ceket meket giyebilirsin aslında normal yapılabilir bir şey, mini etek gibi absürt şeyler giyilmemeli. Kendi düşüncem peygamber dini emir veya yasa koyamaz sen iman edip ibadet ediyorsan kadın kıyafetleri giydiğin için cehenneme gitmezsin öyle bir şey yok, kur'an ı kaynak edin.
Gelip geçici ergenlik hevesi diye yorumladım. Büyüyünce bu konuya bakıp pişman olacağınızı varsayıyorum.
Fikride yok. Keyfi emote atıyor.@Hashüs6464 hocam normalde beğenmedim atanlara asla neden atıyorsun demem de burada gerçekten merak ettiğim için soruyorum, söylediklerimin neresine katılmadınız? Son mesajlarınıza baktım konuda fikir de belirtmemişsiniz, en azından katılmadığınız kısmı söylerseniz bir gözden geçirmek isterim.
Merhaba, ben normalde buraya genel konular hakkında yazan, başvuran, cevaplayan birisiydim fakat bugün içimi dökmek istedim. Olay su ki ben 2 yıl (civarlarında) önceden beri kadın kıyafetleri giymeye ilgi duyuyorum neden bilmiyorum hoşuma gidiyor fakat bunun dini boyutta etik olup olmadığı hakkında bir çelişiklik içerisindeyim. Buraya kadar çok da sorun yok, son 1 aydır karşı cinse karşı istegimin koreldigini hissediyorum. Ve eşcinselliği seven birisi değilim, fakat olana saygı duyarım. Neden istegimin azaldığını anlamış değilim. Öteki taraf azabindanda korkuyorum arada derede bir yerdeyim. Ne yapmam gerek?
Hocam sana spor yapmanı öneriyorum. Testosteron hormonunu arttırırsın.
Kadın kıyafetleri giydiği ve bundan haz aldığı için cehenneme gideceğini söylemişsiniz, bu sonucu belirsiz bi konu şahsen buna katılmıyorum.@Hashüs6464 hocam normalde beğenmedim atanlara asla neden atıyorsun demem de burada gerçekten merak ettiğim için soruyorum, söylediklerimin neresine katılmadınız? Son mesajlarınıza baktım konuda fikir de belirtmemişsiniz, en azından katılmadığınız kısmı söylerseniz bir gözden geçirmek isterim.
içindeki yargılar bitmezse dersin ama yargılar sönünce pişman olursun belki deMini etek giymedim, giymemde hocam cok itici geliyor sadece diz hizasinda giydim. Arti olarak dinde peygamber hadisleri kur'an'dan sonra 2.kaynaktir
Olabilir hocam ne kadar degisikmisim derim buyuk ihtimalle.
çok saçma tavsiyelerHocam sana spor yapmanı öneriyorum. Testosteron hormonunu arttırırsın.
Hocam Buhari kaynağında bizzat peygamber tarafından lanetlendiği söyleniyor, peygamber dinin Allah'tan sonraki yapı taşı olarak bir durumu lanetliyorsa onu yapmak yasak demektir. Allah'ın bu gibi konulara karşı tutumunu da Lut kavmi olayından biliyoruz, bence bu durumda kadın gibi giyinen erkeklerin lanetlenmiş olduğu sonucuna akıl yürütme ile varabiliriz.Kadın kıyafetleri giydiği ve bundan haz aldığı için cehenneme gideceğini söylemişsiniz, bu sonucu belirsiz bi konu şahsen buna katılmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.