Asgarj ücretlilerin soyunun tükenmesi lazim senin mantığınla@Teknocuk saçma sapan konuşma. Her gün zengin olayım diye düşününce oluyor musun? Gel seni çirkin üstüne asgari ücretle geçinen biri yapalım. Kadın bulabilecek misin?
Asgari ücret ne alaka hocam? Konu para değil ki. Paran ile sana saygı duyacak insan yok kullanıp atarlar seni. Ama tipin iyi olursa saf sevgi diye tabir ettiğimiz sevgiyi ve ilgiyi alırsın bu kadar basit.Asgarj ücretlilerin soyunun tükenmesi lazim senin mantığınla.
benzer durumdayım. her türlü pisliği yiyen, sevgililerini aldatan tiplerin hayatta tüm işleri rast gidiyor. sürekli bir ilişkiden çıkıp diğerine atlıyorlar. karma falan derler bir de. hak ettiğini bulursun derler.@Gucccuk gurbaaaa elimizde olmayan şeyler yüzünden ilk ve son olan hayatımız rezil geçiyor. İsyan etmekten, küfür etmekten, oyun, film, müzikten, sigara içmekten, çay içmekten, her şeyden çok sıkıldım artık. Uyku düzenimi aylardır düzeltemiyorum sabah 6'dan önce uykum gelmiyor. Her uykumda kabus görüyorum. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Yoruldum.
Kimse böyle bir şey demiyor.görünüşün en önemli faktör olması bana da daha gerçekmiş gibi geliyor. blackpill haklı galiba.
yakışıklı tipler isterlerse muhtaç davransınlar (needy olsunlar - redpillcilerin olmayın dediği şey yani), isterlerse hızlıca flört etsinler, isterlerse ilk date'de kızla yakınlaşmaya çalışsınlar, bunlar yanlarına kar kalır. kızlar bir şey demez. "flörtöz çocukmuş ya" der geçerler.
ama yakışıklı olmayan tipler bunları yaptığında sapık olurlar, abaza olurlar, "önce bir tanı karşındakini dimi!!1!!!" der kadınlar, "önce bir arkadaş olsaydık!!1!!!" derler, vs.
Çirkin olup da başarılı olan çok insan var ki. Genelde aşırı asosyal insanlarla iletişimden uzak insanlar bunu söylüyor.
Kimse böyle bir şey demiyor.
Çirkin olup da başarılı olan çok insan var ki. Genelde aşırı asosyal insanlarla iletişimden uzak insanlar bunu söylüyor.
@Gucccuk gurbaaaa elimizde olmayan şeyler yüzünden ilk ve son olan hayatımız rezil geçiyor. İsyan etmekten, küfür etmekten, oyun, film, müzikten, sigara içmekten, çay içmekten, her şeyden çok sıkıldım artık. Uyku düzenimi aylardır düzeltemiyorum sabah 6'dan önce uykum gelmiyor. Her uykumda kabus görüyorum. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum. Yoruldum.
@Gucccuk gurbaaaa ben isyancıyım kabul edemem, kendime yediremem bu durumu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.