Bazen tek devam etmek gerekir. Zirve tek kişiliktir, en az bir kişi sizi hayatta çok önemser.Ya seven olmazsa?
Bazen tek devam etmek gerekir. Zirve tek kişiliktir, en az bir kişi sizi hayatta çok önemser.Ya seven olmazsa?
Ya seven olmazsa?
Ya hocam saçım uzun iken motiveydim. Şu an kısa saç yakışmadı. Bayağı cirkin hissetmeye başladım.
Bilemiyorum hocam, seven birisini de ben sevmeyebilirim. Ha bunları kendi adıma söylüyorum.Böyle düşünmekte yanlışİllaki seven olur hocam er ya da geç.
Böyle düşünmekte yanlışİllaki seven olur hocam er ya da geç.
Neden olmasın? Yaşın kaçtı?O zaman bomba soru.
Dil okuyan kızdan olur mu?
Adama ne kadar abi dedim. Tıraş bitimi içimden küfür ede ede.Sizi siz yapan uzun saç o zaman bir daha ki sefere hafif kısalttırırsınız tam kestirmeyin. Bende güya kısalttracaktım adama tembih ettim gene de normal kesti siz iyi bir yere gidin bence.
Hadi buyur.
Yok olm eski konularıma baksana.
Bir de sınıfta ismimi söyleyen kızlar var. Bir kız yanıma geldi bugün ama benim sevdiğim olduğu için fazla konuşmadım. Zaten beni beğenmez diye de soğuk yaptım kıza.
Neden olmasın? Yaşın kaçtı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.