Çirkin olmayı düşünmek

686980

Centipat
Daha fazla  
Selam dertleşmek için buradayım yanlış anlaşılmasın. Gerçekten çok çirkinim. Yolda ayna görsem bakmamak icin kafamı çeviriyorum. Kulaklarım kepçe, burnum büyük, saçlarım kötü, sekil almıyor. Gözlerim birbirine yakın. Yani berbat bir yüzüm var. Kimse iç güzellik önemli vs. yazmasın dış güzellik her zaman daha önemli. Sevgilim olmuyor, sevdigim kizlara açilamıyorum. Ne olurdu yani yakışıklı olsam diye sitem etmiyor değilim.

Her ne kadar bakım yapsam da malzeme bu, asla düzelmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dertleşmek için buradayım yanlış anlaşılmasın. Gerçekten çok çirkinim. Yolda ayna görsem bakmamak icin kafamı çeviriyorum. Kulaklarım kepçe, burnum büyük, saçlarım kötü, sekil almıyor. Gözlerim birbirine yakın. Yani berbat bir yüzüm var. Kimse iç güzellik önemli vs. yazmasın dış güzellik her zaman daha önemli. Sevgilim olmuyor, sevdigim kizlara açilamıyorum. Ne olurdu yani yakışıklı olsam diye sitem etmiyor değilim.

İnsanların aptal düşüncelerini önemsemek kötüdür. Kilolu isen klolusundur kötü isen kötüsündür, duygusuz ise duygusuzsundur. Eğer çok nefret ediyorsanız estetik olunuz.

Kendine ne kadar çirkinim dersen aynaya baktığında o kadar çirkin hissedersin öncelikle bunu bil eğer kendini beğenmiyorsan o saydığın tüm fiziksel görünümlerin estetiği var bunu da aklında bulundur ileride eğer seni gerçekten iyi hissettirecekse ameliyat olabilirsin fakat böyle bir konu açtığına göre muhtemelen ergenliktesin ve kendini çok düşünüp bu konularda üzüyorsun bu dönemlerde normal böyle hissetmen.

Tofaş'tan Ferrari yaratılamaz ama estetiğe karşıyım. Ona vereceğin parayla spora gidersin, lüks hayat yaşarsın, giyinirsin, içersin ve kadınları öyle etkilersin.

Kendine ne kadar çirkinim dersen aynaya baktığında o kadar çirkin hissedersin öncelikle bunu bil eğer kendini beğenmiyorsan o saydığın tüm fiziksel görünümlerin estetiği var bunu da aklında bulundur ileride eğer seni gerçekten iyi hissettirecekse ameliyat olabilirsin fakat böyle bir konu açtığına göre muhtemelen ergenliktesin ve kendini çok düşünüp bu konularda üzüyorsun bu dönemlerde normal böyle hissetmen.

Kanka oyle demek kolay. Her gun çirkin suratımı aynada gormek zorunda kaliyorum ve cidden her yüzümü gördüğümde moralim bozuluyor. Arkadaşlarım fotoğraf çektiğinde asla ben cekinmiyorum hep ceken taraf oluyorum. Arka kamerada olduğumdan cok daha fazla cirkin görünüyorum.

Tofaş'tan Ferrari yaratılamaz ama estetiğe karşıyım. Ona vereceğin parayla spora gidersin, lüks hayat yaşarsın, giyinirsin, içersin ve kadınları öyle etkilersin.
Olay karşı cinsin bakması mı? Kendini iyi hissettirmesi için yazmışım ki o söz arabalar için geçerli olabilir ama estetik ile ne kadar değişen insanlar olduğunu aratıp bulabilirsin :) .

Kanka oyle demek kolay. Her gun çirkin suratımı aynada gormek zorunda kalıyorumkalıyorum ve cidden her yüzümü gördüğümde moralim bozuluyor. Arkadaşlarım fotoğraf çektiğinde asla ben cekinmiyorum hep ceken taraf oluyorum. Arka kamerada olduğumdan cok daha fazla cirkin görünüyorum.
Ben de fotoğraf çekinmeyi sevmem galerimde sıfır fotoğraf var.
Olay karşı cinsin bakması mı? Kendini iyi hissettirmesi için yazmışım ki o söz arabalar için geçerli olabilir ama estetik ile ne kadar değişen insanlar olduğunu aratıp bulabilirsin :) .
Para varsa çirkinliğin önemi kalmıyor demeye çalışıyorum. O estetikleri yaptırmak gereksiz.

Dostum eğer sen kendinin hep çirkin olduğunu tekrarlarsan en son hastalığa kadar gider öz güvenin varsa ne tip ne fizik önemlidir sonuçta sen seçmedin bunu kafana çok takma güzel şeyler düşün fitnesse git kendini geliştir

Dostum eğer sen kendinin hep çirkin olduğunu tekrarlarsan en son hastalığa kadar gider öz güvenin varsa ne tip ne fizik önemlidir sonuçta sen seçmedin bunu kafana çok takma güzel şeyler düşün fitnesse git kendini geliştir.

Yok kanka o öyle olmuyor. Dusunmeden edemiyorum. Sanirim psikolojimi bozdum:/

Technopat Haberler

Geri
Yukarı