CKEditor veri tabanına bağlanılamıyor

• Konuyu başlatan tet
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.016

tet

Hectopat
AngularJS kullanıyorum veri tabanına JSON ile bilgi gönderiyorum ve veri tabanında da C# kullanıyorum. Siteye bir CKEditor ekledim CKEditor içine girilen veriyi AngularJS ile alabiliyorum fakat veri tabanına gönderme kısmında sorun yaşıyorum, konsol kısmında karşıma şöyle bir sorun çıkıyor:

1605692581066.png

1605692786084.png

ornek: <p>Deneme1</p> bilgisi benim CKEditor'den aldığım veri.

C# tarafında HTML string göndermen güvenlik açığı oluşturduğu için hata alıyorsun.

ASP.NET mi kullanıyorsun?

Şimdi komik olacak ama tam olarak ben de emin değilim asp.net mi kullanıyorum... Visual Studio'daki hazır site elementlerini kullanarak oluşturmadım siteyi. Konuda bahsettiğim teknolojileri kullandım + c#'ta webservice oluşturdum ve linq kullandım.

Peki bu string gönderme konusunda ne yapabilirim?

ASP.NET Web application C# olarak açtım daha sonra da dediğim gibi LINQ ekledim. Şimdi bu proje çok basit seviyede bir İngilizce sözlük ya da şöyle diyeyim kelime kaydetme sitesi. Bir veri tabanım var ve orda id, kelime, kelimenin anlamı, kelime ile ilgili örnekler tutuyorum. Sitede input alanlarım var bu alanlardan biri kelime biri anlam diğeri de örnek.

Şöyle göstersem daha kolay olacak.

1605784469892.png

Alt kısımda kelime ve anlamı yazan yerlerin altındaki boşluklar input, bu ikisini dolduruyorum daha sonra girdiğim kelime ile ilgili örnek cümleleri yazmak için CKEditor'e iniyorum.

Örneğin, kelime'nin altına "Swim", anlamı yazan kısma "Yüzmek" yazıyorum ve aşağıda da "I want to swim" yazmak istiyorum ve aynı burada yapabildiğim gibi orada swim'i vurgulayabilmek istiyorum bu yüzden CKEditor'e ihtiyacım var. Daha sonra aşağıdaki Ekle butonuna tıkladığım zaman bu bilgilerin veri tabanıma kayıt olması ve yukarıdaki kısımda da listelenmesi gerekiyor. O sağ tarafta mavi ile yazılmış olan "Örnekler"e tıkladığımda da farklı bir sayfa açılacak ve bu kelime için kaydettiğim örnek cümleleri yani CKEditor'den veri tabanına giden cümleleri göreceim bütün olay bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı