Cl 6 Ram Bulamıyorum

sonerekinci

Hectopat
Yer
İstanbul Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Herkese iyi aksamlar . Ben Geçtiğimiz günlerde yeni bi pc topladım sadece ramlerim eski pcmden kalmaydı onların yetersiz olduğunu düşünüyorum Cl 6 yada 7 ramleri nerden bulabilirim vatandaa yada diğer teknoloji marketlerinde bulamadım hep cl 9 10 önerebileceginiz biyer varmı yoksa illede yurt dışındanmı sipariş etmeliyim.

CL7'den aşağısını DDR3'te bulamazsınız. CL7 DDR3 'de anca özel üretim olacak. Yoksa öyle piyasada satılmıyor. Kaptın kaptın kapamadın n*h baklava sana diyorlar :D DDR2'de CL değerleri çok önemli idi. DDR3 zaten çok düşük gecikme sürelerine sahip olduğundan dolayı öyle bir değeri sadece Extreme OC'ciler alıyor. Kimisi 2GB'lık modüle binlerce dolar veriyor. Sırf CL7 diye ... OC'de CL9 - CL10 - CL11 farkını hissedersin. Normal kullanımda değil...

- - - Güncellendi - - -

Vektron demeyin... Her duyunca sinir katsayım artıyor yahu.. :mad:

Sana bişey söyliyimmi vektorndakiler adam gerçekten ne sıkıntın oldu orayla bilmiyorum ama ben bi kac sefer mouse ve kulaklığımı sinirlenip kırmıştım tatlı dille onları bile garanti kapsamında yaptırdım. Ve türkiye gerçekten oyuncular icin hiç bi imkan sunmuyo hiç bi isteğimizi karşılayamıyo herşeyi geriden takip eder sahip olur olduk.

- - - Güncellendi - - -

Sana bişey söyliyimmi vektorndakiler adam gerçekten ne sıkıntın oldu orayla bilmiyorum ama ben bi kac sefer mouse ve kulaklığımı sinirlenip kırmıştım tatlı dille onları bile garanti kapsamında yaptırdım. Ve türkiye gerçekten oyuncular icin hiç bi imkan sunmuyo hiç bi isteğimizi karşılayamıyo herşeyi geriden takip eder sahip olur olduk.
Benim kullandığım 6 aylık XFX 6870 bozulunca, Vatan'dan para iadesi istemişlerdi.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı