Claw grip mouse önerisi

Bütçe
3500
Sora 4K ve Lamzu modelleri güzel fareler buna lafım yok. Logitech Superlight modelinden üstün olarak görülmeleri switch kalitesi mi sadece? Teknik açıdan diğer bileşenleri bu kadar mı kötü? Eğer böyle ise isteğe bağlı ve ya arıza durumunda switch dediğiniz parça ufak bir ücret ile güncellenebilir. Superlight modeli gereğinden fazla taşlanmıyor mu?

Son düzenleme:
Taslanmiyor, 3.100 lira Superlighta cok fazla. Superlight shape nedeniyle alınan bir model, onun dışında iyi yani pek de yok. Tek fark elbette Switch falan değil. Sıfır mouse alıp Switch degistirnyej akil kari değil.

Marka ismine verilen gereksiz bir miktar fark var kabul ediyorum ancak teknik olarak kötü ifade edilen özellikleri çok abartılıyor gibi hissediyorum. Sora ya da Lamzu kullanmadım, arada ki farkı tecrübe etme şansım olmadı. Skatezi kötü deniyor, 15 ay sonunda keyfi değiştireyim dedim bir miktar daha fark etti. Switch sorunu hiç yaşamadım, belki ileride patlak verebilir bunu bilemem. Bunun haricinde sensör ya da encoder parçası yine bir eksiklik hissettirmedi. Ekosistemi kullanan birisi olarak bu detaylar bende şimdiye kadar olumsuz bir izlenim oluşturmadı.

Sora 4K ve Lamzu modelleri güzel fareler buna lafım yok. Logitech Superlight modelinden üstün olarak görülmeleri switch kalitesi mi sadece? Teknik açıdan diğer bileşenleri bu kadar mı kötü? Eğer böyle ise isteğe bağlı ve ya arıza durumunda switch dediğiniz parça ufak bir ücret ile güncellenebilir. Superlight modeli gereğinden fazla taşlanmıyor mu?
Switchlerin çınlama yapması, skatezlerin rezalet olması, gereksiz pahalı olması gayet yeterli sebep almamak için 🤣

Superlight 2.700 olsa alınır derim, ancak 3.100 liraya 500 600 lira daha koyup, hem daha güncel hem daha güzel bir model almak varken Superlight 3.100 liranın hicbirini hak etmiyor. Cogunlukla zaten marka diye para veriliyor ancak, her batch superlight kullandım. Her gelenin switchleri çınlıyordu, yan butonlar desen icine gocurmedikce çalışmıyor, basmıyor. En basitinden superlight 2, adamlar değişiklik yapmadan satisa geri çıkarmışlar. Sadece 1-2 oynayıp 2 katı fiyatindan çıkarıp düşürdüler.

Switch'lerin çınlama yapması, skatezlerin rezalet olması, gereksiz pahalı olması gayet yeterli sebep almamak için 🤣
Kullandığım şirket bilgisayarında ki 100 liralık farede çınlama dediğiniz durum yok. Şunu merak ediyorum, teknik olarak bu sesin neden olduğu durum switch'lerin kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? Bunu anlamaya çalışıyorum. Skatez olayına gelirsek evet pek kaygan bir malzeme olmadığı konusunda mütabığız. Dediğim gibi keyfi değiştirdiğim Wraith hoverpad 10 üzerinden 8 ise stock skatezleri 10 üzerinden 6 olarak kabul ediyorum. Fiyatını marka adına alıyor. Ventus ekran kartı neden ucuzsa TUF'ya da ROG ekran kartları da bu yüzden pahalı gibi. Markayı savunduğumdan değil yanlış anlamayın, iyiye iyi kötüye kötü derim. Atladığım nüanslar varsa bunları öğrenmeye çalışıyorum.

Kullandığım şirket bilgisayarında ki 100 liralık farede çınlama dediğiniz durum yok. Şunu merak ediyorum, teknik olarak bu sesin neden olduğu durum kalitesiz olduğunu mu gösteriyor? Bunu anlamaya çalışıyorum. Skatez olayına gelirsek evet pek kaygan bir malzeme olmadığı konusunda mütabığız. Dediğim gibi keyfi değiştirdiğim Wraith Hoverpad 10 üzerinden 8 ise stock skatezleri 10 üzerinden 6 olarak kabul ediyorum. Fiyatını marka adına alıyor. Ventus ekran kartı neden ucuzsa TUF ya da ROG ekran kartlarıda bu yüzden pahalı gibi. Markayı savunduğumdan değil yanlış anlamayın, iyiye iyi kötüye kötü derim.
Asıl olay o zaten, Superlight'da o kadar kalitesiz bir switch kullanılmış ki 100 liralık farede bile olmayan durum gözlemleniyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı