Rehber ClearURLs ile Gizliliğinizi Artırın

Bu uzantı, internette gezinirken gizliliğinizin korunmasına yardımcı olmak için URL'lerden izleme öğelerini otomatik olarak kaldırır.

Birçok web sitesi çevrimiçi etkinliğinizi işaretlemek için URL'deki izleme ögelerini (örn. https:// example . com?utm_source=newsletter1&utm_medium=email&utm_campaign=sale) kullanır. Tüm bu izleme kodu bir web sitesinin görüntülenmesi veya düzgün çalışması için gerekli değildir ve bu nedenle kaldırılabilir. ClearURLs'un yaptığı tam olarak budur.


Alan adı engellemeye izin ver ayarını kapatın. Bu ayar uBlock Origin vb. reklam engelleyici uyarısı kaldırmasını bozuyor.

Eki Görüntüle 1463224

Eki Görüntüle 1463223

Opera ve Opera GX kullananlar arama motorlarına etki edebilmesi için resimdeki ayarı açsınlar.

Eki Görüntüle 1463222

Yaşadığım sorunlar:
- GDrive üzerinden video izlerken hata veriyor. GDrive kullanırken uzantıyı tamamen kapatmanız gerekiyor. Video izleme işiniz bitene kadar devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu uzantıyı uBlock Origin ile birlikte kullanmanızı öneririm.

Ublock Origin ve AdGuard içerisinde, AdGuard'ın URL Tracking Protection filtresi bulunuyor. Bu filtre de aynı işlemi uyguluyor. Tabii uzantı kadar istikrarlı çalışmıyor. Ama sizin işinizi görüyorsa sadece uzantı içerisindeki filtreyi de kullanabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1694952
 
Son düzenleme:
@Silinen üye net bir bilgim yok. Ama AdGuard'ın sunduğu filtre çok istikrarlı çalışmıyor. İstiyorsan filtreyi kapatabilirsin.

1636484257830.png


Peki bu kullandığım filtreler güvenli mi?
 
Bu eklentide "bu sitede eklenti devre dışı kalsın" diye bir seçenek yok mu?
Maalesef yok. İstiyorsanız uBlock Origin ve AdGuard içinde URL izleme uzantısını kaldıran filtre var onu açabilirsiniz. Ama bu filtre bu uzantı kadar düzgün çalışmıyor.

Screenshot_3.png
 
Maalesef yok. İstiyorsanız uBlock Origin ve AdGuard içinde URL izleme uzantısını kaldıran filtre var onu açabilirsiniz. Ama bu filtre bu uzantı kadar düzgün çalışmıyor.

Eki Görüntüle 1264976
Bir soru daha soracağım. Bu araç linklere tıkladığımızda onları otomatik temizliyor değil mi? Yani bizim elle yapmamıza ihtiyaç yok.
 
@514758 Aynı performansı vermiyor ama yeterli. Özellikle yönlendirme bağlantılarını falan temizleyemiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı