Cloud 3 Wireless vs Alpha Wireless

Bütçe
8000
Vallahi bilmyrmki hocam Logitech G PRO X'i çok övüyorlar Nova 5 bir de HS80 arasında kaldım. Sizin bilginiz var mı bunların arasında ses kalitesi müzik zevki için Pro ca oynuyorum ama ayak sesleride önemli benim için.

G PRO X'in övülecek hiçbir yanı yok. Ses kalitesi olarak Cloud 2'den biraz daha iyi. Ancak yazılım desteği fiyaskodan ibaret. Kendi yazılımındaki sanallaştırmayı çalıştırdığınızda ses kalitesi yirmi yıl öncesinden kalma kulaklıklardan beter oluyor. Çözüm olarak DTS'nin yazılımını kullan diyorlar ama o da olmuyor çünkü sevgili Logitech sürücülerinden kullanılmasını engellemiş. Kırk takla atıp belki bir şekilde kullanmayı başarıyorsun o zaman da Logitech G HUB'ı açtığında yanlış bir şeye bassan tüm emeklerin çöpe gidiyor baştan yapman gerekiyor. Kısacası G PRO X kesinlikle alınmaması gereken bir kulaklık. Geri satıp Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum ben de şu an.

Eski kulaklığıma göre bass performansı biraz daha kötü ama beni tatmin ediyor.
Hocam dizi film çok izlerim ve filmlerin ses dizaynları ile amatör bir şekilde ilgileniyorum. Bende sizin gibi çok fazla bass hiç yok, basslar çok geride kalmış ve tarzında yorumlar aldım. Bende çok bilmiyorum bu markaları bu yüzden kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz cloud 3 wireless hakkında basslar dizi film izlerken aşırı rahatsız ediyor mu, o kadar mı kötüler?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı