Eski kulaklığıma göre bass performansı biraz daha kötü ama beni tatmin ediyor.Bass kalitesi nasıl hocam memnun ediyormu
Eski kulaklığıma göre bass performansı biraz daha kötü ama beni tatmin ediyor.Bass kalitesi nasıl hocam memnun ediyormu
Eski kulaklığıma göre bass performansı biraz daha kötü ama beni tatmin ediyor.
Hocam ben de Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum asıl amacım CS PUBG gibi FPS oyunları. Ama internette bir kesim oyunlarda ses çok kısık, derinden demiş bu yüzden şüpheye düştüm böyle bir durum var mıdır acaba?
Sesi çoğu kulaklıktan daha kısıktır ama fazlasıyla yeterli bir sesi var %70 ses seviyesinde kullanıyorum ama örnek vermek gerekirse Alpha s'te %50 ses seviyesinde kullanıyordum çoğunlukla.Hocam ben de Cloud 3 Wireless almayı düşünüyorum asıl amacım CS PUBG gibi FPS oyunları. Ama internette bir kesim oyunlarda ses çok kısık, derinden demiş bu yüzden şüpheye düştüm böyle bir durum var mıdır acaba?
Sesi çoğu kulaklıktan daha kısıktır ama fazlasıyla yeterli bir sesi var %70 ses seviyesinde kullanıyorum ama örnek vermek gerekirse Alpha S'te %50 ses seviyesinde kullanıyordum çoğunlukla.
günde 1 kere oluyorsa oluyor çok sıkıntı bir şey değil muhtemelen bende öyle olmasının nedeni mouse ve klavyemde kablosuz onla çakışıyor olabilir.Hocam bende ses kısıklığı gihi bir durum yok başkalarının ses kısık demesini anlamadım. Oyunlarda ayak sesi biraz baskılanıyor demiştim. Onun hoparlör kalitesini 24 bit 32000HZ yaptığım için olduğunu fark ettim klasik DVD kalitesi sese alışkın oldığum için alan derinliği eklenince garip hisettim. Vallahi şu an kulaklığın hiçbir sıkıntısı yok. Çok nadir olarak kulaklığımla bir şeyler dinlerlen ses bianlık bozuluyor hemen dğzeliyor. Sanırsam benden kaynaklı olmadı devam ederse yenisiyle değiştiririm. Sizdede bu dudum varmı? Şuana kadar 3 kere yaşadım 1 saliselik bozulma olup geçiyor. Kablosuzlarda bu durum normalmi?
Anladım. İnternette araştırdım böyle bir sorun bulamadım sanırsam normal birşey.günde 1 kere oluyorsa oluyor çok sıkıntı bir şey değil muhtemelen bende öyle olmasının nedeni mouse ve klavyemde kablosuz onla çakışıyor olabilir.
Hocam kulaklık elime geçti biraz kullanöa fırsatı buldum. Genel olarak çok güzel çok beğendim hiç pişman değilim. Telefonda durum nedir bilmem ama laptopumda gayet güzel. Ses seviyesi kısıklığını çoğu kişiden bende duydum ama cidden kulaklığın ses seviyesi bence fazlasıyla yüksek uzun süre ses Full'de kullanamıyorum bile. Bu gece saat 1 2 gibi buraya kulaklığı tanıtan bir yazı yazacağım kapsamlı bir şekilde. Kulaklığı şu an Valorant'ta deneyebildim. Ayak sesini verme konusunda yorum yapabilmem için rekabetçi oynamam lazım. Ben ölüm maçı attım silah sesleri ayak seslerini bastırıyor gibi hissettim. Fakat bu eko ayarında orta sesleri birkaç dB yükseltmeyle geçer diye düşünüyorum. Böylede gayet rahat hatta ses kasması gayet kaliteli diyebilirim özellikle benim gibi tırt kulaklıktan buna geçersen gerçekten ayrı bir ses kasma tecrübesi yaşatıyor. İnternetten 1 haftadır araştırdım. Ne olarak adlandırılıyor bilmiyorum kulaklığın ses çizgisi, sesin kalitesi olarak belirlenmiş bir frekans çizgisinin tam üstünden geçiyor. Seslerle uğraşan yabancı bir YouTube kanalında seslerin ideal ses değeri çizgisinin tam üzerinden geçtiğini, özellikle orta değerleri yani ayak sesi gibi seslerin kaliteli verildiğini söyledi. Ben odyofil değilim. Güvenip aldım ve ğişmanda değilim bugün inceleme yazısını atmayı düşünüyorum zaten. İyi günler. Bu arada şunu da belirteyim. O yabancı YouTuber kulaklığın ses kalitesinin kendinden pahalı SteelSeries'den daha stabil ses verdiğini de söyledi yanlış hatırlamıyorsam. Fikir olması açısından belirtmek istedim. Videoyu inceleme yazımda da koyarım.
Hocam merhaba dediğiniz durumun aynısı bende de var çatışma sesleri falan ayak sesi kasmamı engelliyor bir orantısızlık söz konusu sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum Cloud 3W'yi nasıl bir çözüm buldunuz mu profesyonel CS oynuyorum.
Ben çözdüm mevzuyu hocamdenetim masası/ses kısmından hoparlörü 16 bit 32000 Hz yani default ayarına çekin düzeliyor. Bu arada kullandıkça alıştım şu an bir sıkıntı çekmiyorum ses kasma konusunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.