tayfun eker
Kilopat
- Makaleler
- 1
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın ne aldınız bu arada?Ah hocam geç kaldınız deneyemeden iade ettimneyse artık yeni modellerde ayarlarım.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın ne aldınız bu arada?Ah hocam geç kaldınız deneyemeden iade ettimneyse artık yeni modellerde ayarlarım.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın ne aldınız bu arada?
Ben hs80 kulaklığın kronik sorunu yüzünden vazgeçtim birde normalden biraz küçük bir kulaklıkmış. Büyük kafalılar kullanınca çatlama yapıp kırılıyormuş. G pro x i bilmiyorum. Aldıktan 1 gün sonra nova 5i gördüm eğer bunu almasaydım onu alırdım muhtemelenVallahi bilmyrmki hocam Logitech G PRO X'i çok övüyorlar Nova 5 bir de HS80 arasında kaldım. Sizin bilginiz var mı bunların arasında ses kalitesi müzik zevki için Pro ca oynuyorum ama ayak sesleride önemli benim için.
Merhaba bende nova 5 ile razer blackshark v2 pro 2023 arasında kaldım ve Apex valorant tarzı oyunlar oynuyorum. İki kulaklık arasında fiyat farkı var. Nova 7 yerine nova 5 tercih etme sebebim daha güncel batarya süresi ve mikrofon performansı. Ses kasma konusunda aynılar mı nova 7 ile nova 5 bir tek onu bilmiyorumNova 7 dip ses sorunlu, 40mm sürücülü ve mikrofonu kötü bir model denemiş biri olarak söylüyorum. G935 hakkında pek fikrim yok ama G PRO X gibi internette bayıla bayıla öveni görmedim.
Merhaba bende Nova 5 ile Razer BlackShark V2 Pro 2023 arasında kaldım. Ve Apex Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. İki kulaklık arasında fiyat farkı var. Nova 7 yerine Nova 5 tercih etme sebebim daha güncel batarya süresi ve mikrofon performansı. Ses kasma konusunda aynılar mı Nova 7 ile Nova 5 bir tek onu bilmiyorum.
İkisinde de aynı sürücü var, yani ses kaliteleri aynı. Nova 5'in V2 Pro'ya göre batarya ömrü uzun ve dışarıda kullanıma daha müsait, ama sürücü ve mikrofon kalitesi biraz daha kötü. V2 Pro'nun frekans tepki eğrisi kötü, yani aldığınız zaman kesinlikle ekolayzır yapmalısınız.
Son kullanıcı için Nova 5 daha mantıklı geliyor ama karar sizin.
İkisini de mağazada kafama takıp denedim ve Razer daha rahat daha güzel oturdu. Nova 5'te rahattı ama biraz daha küçüktü ilerleyen saatlerde rahatsız edecekmiş hissi verdi.
Aralarında 3 4 bin TL fark var Razer V2 Pro 2023 daha pahalı. Fiyat farkına değecek bir artısı var mı?
(Güncel kulaklığım Gamepower Medusa 7.1)
Buna göre çağ atlamış olacak mıyım bir de![]()
Aradaki fiyatı hak edecek bir fark yok, ama daha iyi bir model. 3 4 bin biraz fazla, o kadar çıkabiliyorsanız Corsair HS80 daha iyi bir model. Ben aynı fiyattalar diye düşünmüştüm.
Şimdi baktım V2 Pro 2023 7500e düşmüş.
Nova 5 6000TL.
HS80 Max içinse denemediğim için almayı düşünmüyorum mağazalarda yok sanırım.
Ve neodyum sürücü varmış Nova 5'te. Razer'da sadece dinamik varmış çok fark eder mi?
Nova 5'te 40mm neomidyum manyetik, Razer'da 50mm titanyum kaplamalı kendi geliştirdikleri bir dinamik sürücü var. Bu fiyatlara göre ikisi de güzel kulaklık, hangisi hoşunuza gittiyse onu alın.
Nova 5'te 40mm neomidyum manyetik, Razer'da 50mm titanyum kaplamalı kendi geliştirdikleri bir dinamik sürücü var. Bu fiyatlara göre ikisi de güzel kulaklık, hangisi hoşunuza gittiyse onu alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.