Rehber Cloudflare WARP yasağı kaldırma ve optimizasyon ayarları (Wireguard | Endpoint)

Bana yardımcı olabilecek var mı. IP mi değişeyim?

IPv4 için CGNAT sorunu olduğunu gördüm bağlandığım IP'de. Diğerlerinde de böyle mi bilmiyorum. Acaba IPv6 kullanıyor muyumdur? Yoksa biraz sıkıntı bu kadar çok kişi kullanıyorsa.

Neden DeepL'in çalışmadığını da buldum. Limit yüzündenmiş. Aynı IP'de o kadar çok kişi var ki DeepL IP üzerinden kısıtlama uyguluyor. Ne yapabilirim hocam dün de Twitter çok fazla retweet yaptın diyordu. @Dümdüz

Son düzenleme:
Yöntem hala çalışıyor mu? İlk görsel Ücretsiz Cloudflare WARP Plus yönteminde aldığım hata ikincisi de wgcf register yaptığımda gelen hata, güncel mi değil mi bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada herhangi bi ISP engelim yok sadece WARP+'ı denemek istedim.

Dosya Ekleri

• 1728996172168.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 74
  • resim_2024-10-15_154334177.png
    9,4 KB · Görüntüleme: 86
Yöntem güncel, Colab işe yaramazsa diye alternati konuda, register komutu için de DNS değiştirmeyi deneyin.

Ilk basta Wireguard engelini acabilecegimizi sanmistim ama WARP icin istemci degistirme rehberiymis.

Merhaba, öncelikle rehber için teşekkürler. Güncel mi acaba hocam? WARP Plus yönteminde hata alıyorum da.

Bana hata veriyor çözümü var midir?

Arkadaşlar WARP sınırsız 10TL diye biliyorum bunu desteklemek yerine neden böyle bir yöntem kullanıyorsunuz ki?

Windows üzerinden WARP Plus için satın alma alanını bulamadım hocam ben. Biliyorsanız yönlendirir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…