Rehber Cloudflare WARP yasağı kaldırma ve optimizasyon ayarları (Wireguard | Endpoint)

Rehber için teşekkürler.

Show all assets diyerek CloudflareWarpSpeedTest-v1.5.3-windows-amd64.zip olanı indirelim. Yönetici olarak çalıştırıp taramanın bitmesini bekleyelim.

İşlemi yaparken WARP'a bağlı olmalı mıyız yoksa taramayı WARP kapalıyken mi yapmak daha mantıklı?

@Dümdüz

Son düzenleme:
IPv6 olarak nasıl yapabiliriz rehbere ekleme yapabilir misiniz?

IPv6 olarak nasıl yapabiliriz rehbere ekleme yapabilir misiniz?
IPv6 sağlayan ISS var mı şu an? TurkNet de vermiyor artık, ama; konuya ekleme yapamıyorum. Şunları incelemek isteyebilirsin:

Superonline IPv6 kullanıyorum. Attığınıza baktım ama pek anlamadım nasıl yapacağımı.

Hocam merhaba bu işleri hiç anlamayan birisi olarak sorumu mazur görün. Ben Superbox kullanıcısıyım mecburiyetten. WARP kapalıyken WireGuard etkinleştirmem yetiyor mu sansürsüz bir internet için? Yoksa hem WARP açıp hem profili etkinleştirmem mi gerekiyor? Galiba beceremedim. İki türlü de internetimi kesiyor çünkü.

İkisi de istemci. Sadece birini açın. WARP çalışmaz sizde muhtemelen. Wireguard kullanın sadece. İkisi de aynı profile bağlanıyor, sadece bağlanma aracını değiştiriyoruz bu konuda.

Hocam teşekkürler de WARP Programı DNS mi değiştiriyor, yoksa VPN mi? Oyunlarda kullanılır mı? Bir de Telekom da çalışır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…