Rehber Cloudflare WARP yasağı kaldırma ve optimizasyon ayarları (Wireguard | Endpoint)

WARP ile Frankfurt IP alma yöntemi var mıdır?

Bende Frankfurt IP adresleri bulunca neden olmasın diye düşündüm kendi kendime yarın deneyeceğim.

Olmadı ya da ben yapamadım Frankfurt IP bloğunu eklediğimde bağlantı olmuyor farklı port ile denedim olmadı. Frankfurt VPS üzerinden WARP ile IP taraması yaptım verdiği IP adresini kendi internetimde bağlannınca yine TR üzerinden bağlanıyor ama aynı IP ile VPS üzerinden bağlanınca Almanya olarak çıkıyor.

Son düzenleme:

Verdiğim endpoint tarayan programda çıkan IP adreslerini arattın değil mi? Warp seçilen IP adresine de bir TR ip adresinden olabilir bilmiyorum açıkçası, uğraşmak gerek.

Verdiğim endpoint tarayan programda çıkan IP adreslerini arattın değil mi? WARP seçilen IP adresine de bir TR IP adresinden olabilir bilmiyorum açıkçası, uğraşmak gerek.

Kendi internetim ile Frankfurt VPS ile endpoint taradığımda birebir aynı IP adresleri çıkıyor VPS'de bağlandığımda Almanya olarak IP veriyor aynı endpoint IP kendi internetimde yapınca TR IP veriyor sanırım hangi ülkeden bağlanırsan bağlandığımız ülke IP veriyor.

Kurulumu gerçekleştirdim. Sanırım speedtest githubu eski duruyor 2024te kalmış farklı sunucular açılmıştır diye başka birinin güncelini indirdim. Test yapıyorum şimdi teşekkürler rehber için.

Test yapıp en hızlı lokasyonları giriyorum ancak 3-5 farklı deneme yapmama rağmen wireguard çalışmıyor.

endpointte "engage.cloudflareclient.com:2408" e dönünce düzeliyor. Sebebini çözemedim

@Dümdüz hala kullanıyorsanız istediğimiz sunucuyu neden seçemediğimize dair bilginiz varmı hocam?

Son düzenleme:
Cloudflare kendisi bir değişikliğe gitmiş, güvenlik önlemi almış olabilir belki; hala kullanmıyorum. Farklı uygulama ile denediniz mi?

Farklı uygulama ile deneyin, uygulamanın ip database yanlıştır belki, yanlış ip adreslerini kontrol ediyordur.
2 tane farklı cloudflare speedtest ipsi yaptım. birini githubtan güncel olarak çektim zaten 6 ay önce paylaşılmış. Yaklaşık 10 farklı ip girip tek tek denedim malesef internet vermedi. Yinede teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…