Clover Boot Ve Clover Configurator 4.19

Tedor

Hectopat
Herkese İyi Akşamlar

Hacintosh konusunda yeniyim ve bazı sorunlarla karşılaştım. Forumu baya gezdim internette araştırdım ama bir türlü sonuç alamadım sorunlarımı sırasıyla yazıcam ve fotolarınıda yüklücem yardımlarınızı bekliyorum. Bu sorunları Hem Yosemite hemde mavericks kurulumlarında aldım.
Teşekkürler arkadaşlar.

• Asus N550jv cn127h
  • Intel® Core™ i7 4700HQ işlemci
  • NVIDIA® GeForce® GT 750M b
  • Intel® HD Graphics 4600

Sorun 1: Clover Boot Ayarlar kısmında ''Kernel PM Patch'' işaretlemeden Boot edemiyorum Fotoda görünen ekran çıkıyor ve restart atıyor. Bu hatayı bi türlü aşamadım Kernel PM Patch işaretlenince sorun olmuyor.

Sorun 2: Clover Configurator 4.19 sürümünde config.plist dosyasını düzenliyorum. verbos modu kapatıyorum hd4600 graphic kartımın id'sini giriyorum kaydet dediğimde save as diye bir pencere açılıyor ve c0nfig.cconf gibi farklı bir uzantıyla kaydediyor sonuç olarak verbos moduda kapatamıyorum ekran kartımıda tanıtamıyorum.

Arkadaşlar anlattığım sorunları fotolarda da ayrıntılı olarak açıkladım yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada Clover Configurator 3.19 sürümünü bulursam 2. sorun ortadan kalkacak elinde olan varsa link verirse çok sevinirim.

IMG_0096.JPG
IMG_0105.JPG
IMG_0124.JPG
IMG_0125.JPG
IMG_0126.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
bende de bu sorunlar mevcut. km patch açmadan aynı noktada kalıyorum ben de.. ve clover configurator ile save yaparsak farklı kaydetmeye çalışıyor. ben zaten EFI mount da edemedim.. bir türlü masaüstünde EFI simgesi gelmiyor mount işlemi yaptığımda
EFI bölümünü mount edemiyorsanız. Diski GPT bölüntü tablosuyla oluşturmadınız. Yada mount ettiğiniz EFI bölümü göremiyorsunuz.
1.png
2.png
3.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı