Clover USB'siz boot Maverick boot nasıl olur?

mastek

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. MSI Z87-G45 anakartım Core i7 4770 işlemcim ve AMD R9 280 ekran kartım var.

Osx86 sitesinde yer alan Clover ile otomatik USB açılış diski hazırlayan bir programla OSX Mavericks 10.9.4 kurdum. Kurulum sorunsuz tamamlandı. Ama boot ekranında MAC OS X e USB yi gösterip boot yapmadan işletim sistemine giremiyorum.

Anakartım power management ile ilgili bir şeyleri desteklemediği için PMPATCH ile biosu yamalayıp işletim sistemini kurabildim. (daha önce chameleon da öyle olmuştu)

Clover boot loader ı default olarak hiç bir ayar yapmadan mac yüklü sabit diskime kurduğumda kernel pacnic alıyorum. (ACPI ile ilgili bişiler yazıyor kernel panic hatasında)

Ama USB bellekle boot yaptığımda kernel panic almıyorum. işletim sistemi sorunsuz açılıyor.
Ne var bu USB bellekte anlamadım :))

Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar ?

bios ayarlarınızı kontrol edin, şu şekilde olmalı, sata ayarı AHCI olmalı ve diğer önemli ayarlar;

• xHCI Mod: Auto
  • xHCI hand of: Enabled
  • EHCI hand of: Enabled
  • vt-d : Disabled

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı