CM MasterBox Lite 5 Kasanın Üstüne 240mm Radyatör İçin Delik Açma

Kasanın görüntüsünü bozmayarak soğutma performansını arttırmayı planlıyorum.
Ayrıca bu sayede daha güzel bir tasarımla beraber daha iyi bir soğutma performansı elde etmek istiyorum.
Eğer bana teknik çizim sunma imkanınız olursa ben gerekli işlemleri sorunsuz gerçekleştirebileceğime inanıyorum.
Kasa gerçekten güzel ama performansının artırma imkanı varken tahliye yerlerinin olmaması gerçekten bir eksik.
Hocam yaptınız mı ?

Ben Nzxt S340 kasamın üstüne 240mm radyatör takıla bilecek şekilde yaptım öncelikle çizimi iyi yapman gerekiyor kasayı elime almadığım için o konuda yardım edemem ama kasanın önüne fan tak ona göre üstüyle orantı yap kasanın üstün kesip araya parça atmana gerek yok ama fanları içeri takarsan benim fanların bir köşesi ram lere değiyordu kesmem gerekti yeni anakartlar da o mosfet soğutucu daha da büyük hiç sığmaya bilir benim kasamın üstüne 140mm lik fan takıla biliyordu üzerinde parça atmandan yapsaydım kötü duracaktı senin parça atmana gerek yok üstünü kendin keseceksin el becerin olması gerekiyor dremel falan kullanmadıysanız hiç girişmeyin kasayı kötü hale getirirsin ama illa yapacağım dersen yardım ederim buda benim yaptığım.
NZXT S340 Modifiye Hakkında Düşünceleriniz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı