CM MasterBox MB511 vs. CM MasterBox TD500L

Konuştum fakat hiçbir şey değişmiyor. Onlarla alakalı değilmiş. Distribütör kaynaklıymış. Pratikte hiçbir işe yaramayan sözler. Hiçbir çözümleri de yok. İnsan yalandan da olsa bi mail atar "kusura bakmayın, sorununuzla ilgileniyoruz" diye. O da yok. Hatta maillerime cevap vermemeye başladılar. Saldım ben de artık. Çünkü moralim kalmadı artık. 3 gündür de sitelerinde canlı yardım kapalı. Maillere cevap veren de yok. Arayacak vaktim de yok. Gün içerisinde sürekli bir şey çıkıyor. Neyse öyle işte : ) Böyle esnek vaktiniz yoksa bir B planınız olsun derim.
O zaman tek çare tüketici hakem heyeti.

O zaman tek çare tüketici hakem heyeti.
Stoklar cuma günleri belli oluyormuş. Yarın değil de diğer cuma gelmezse öyle yapacağım. Ya da en azından ne yapabileceğimi araştıracağım. Meşgul olduğum için ilgilenemiyorum. Umarım sizin alışverişiniz daha sorunsuz olur.

Stoklar cuma günleri belli oluyormuş. Yarın değil de diğer cuma gelmezse öyle yapacağım. Ya da en azından ne yapabileceğimi araştıracağım. Meşgul olduğum için ilgilenemiyorum. Umarım sizin alışverişiniz daha sorunsuz olur.

İnşallah sizin siparişinizde bir an önce gelir. Bence değiştirmekle uğraşmayıp işi uzatmayayım .

Cooler Master MB511
Cooler MasterBox TD500L
Kasalar bunlar. MB 511 modelli kasayı aldım, ama benim gönlüm TD500L'de. Kasa daha elime ulaşmadı yani değiştirme hakkım vardır herhalde. Sizce değiştirmeli miyim?
Bir de 3 adet kırmızı renkli 400 TL fan önerisi verir misiniz?

İzle. TD500 mükemmel görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı