CMD üzerinden etkinleştirme kodu KMSpico mu?

KMS ile KMSpico'yu lütfen karıştırmayalım. Biri zaten her cihazdaki etkinleştirme yöntemi. KMSpico bambaşka. KMSpico, Windows ve Office gibi Microsoft tarafından geliştirilen ürünleri korsan etkinleştirmek için kullanılan Anahtar Yönetim Sistemi'dir. 6 ay süresi olur ve her gün arkada aktif kaldığı sürece bu 6 ayı yeniler.

KMS ile KMSpico'yu lütfen karıştırmayalım. Biri zaten her cihazdaki etkinleştirme yöntemi. KMSpico bambaşka. KMSpico, Windows ve Office gibi Microsoft tarafından geliştirilen ürünleri etkinleştirmek için kullanılan Anahtar Yönetim Sistemi'dir.
Hocam yukarıdaki iki CMD kodunu yazdım, bilgisayarıma bir zarar gelmez değil mi? Ürün anahtarı kalktı diye gözüküyor. @24099 @Murat5038

@Murat5038 hocam bakar mısınız?
Selam hocam, beni de etiketlemişsiniz fakat yoğun olduğum için bakamadım. Ara sıra bakma fırsatım oluyor.

Öncelikle açıkçası korsan Windows 10 kullanma girişiminde hiç bulunmadım. O yüzden bilmiyorum nasıl kaldırılacağını. Diğer arkadaşların kaldırma yöntemini deneyebilirsin.

Güvenilirlik bakımından da @Alpha Centauri hocam cevaplamış zaten.

Selam hocam, beni de etiketlemişsiniz fakat yoğun olduğum için bakamadım. Ara sıra bakma fırsatım oluyor.

Öncelikle açıkçası korsan Windows 10 kullanma girişiminde hiç bulunmadım. O yüzden bilmiyorum nasıl kaldırılacağını. Diğer arkadaşların kaldırma yöntemini deneyebilirsin.

Güvenilirlik bakımından da @Alpha Centauri hocam cevaplamış zaten.

Aleykümselam hocam bilgisayarı bulut ayarıyla sıfırlama yaptım ama sorun düzelmedi, o iki kodu yazdım ama bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra tekrar etkinleştiriliyor. Başka bir yolu yok mu acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı