Çözüldü CMD'den etkinleştirilen Windows'u dijital kod girerek düzeltilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erenhamza

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Silikon Vadisi
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Merhaba, ben Windows'u CMD'den etkinleştirerek bir hata yaptım. Kaspersky virüs programında "yazılım dalında hatalı girişler" hatası veriyor. Ayarlardan lisans anahtarını dijital kodla değiştirirsem bu sorundan kurtulur muyum?

Çözüm
Aşağıdaki rehberi uygulayın fakat zararlısının bulaşıp bulaşmadığını da test edin.
KMSpico nasıl anlaşılır?
Arama kutucuğuna CMD yazıp yönetici olarak başlatıyoruz. Ve ardından slmgr -dlv yazıyoruz. En altta KMS yazar ise KMSpico zararlısı size bulaşmışdır. Ayrıca diğer arkadaşlar KMS KMSpico olduğunu ifade etmez diyor. KMS sunucusu size zararlı yazılım atabilir bilginiz olsun.
Hocam yukarıda farklı bir şekilde kaldırdım dememiş miydiniz? Attığım rehberle kalkması gerekiyor. Yarın tekrar kontrol edip bildirin lütfen.

Şu an için 1 kez bilgisayarı kapatıp açıp (yeniden başlatma değil) KMS var mı kontrol eder misiniz zahmet olmazsa?

Sonra dediğim gibi etkinleştirme sayfasında sorun gidere bastım tekrar kodu yükleyecek mi amacıyla ve tekrar etkinleştirdi.

Dediğiniz gibi kapatıp açtım şu anda KMS yok.

Peki hocam güzel haber. Eğer çözüm olduysa çözüm olan mesajı işaretlemeyi unutmayın. Yarın yahut ne zaman dönecek olursanız tekrar kontrol ederiz. İyi akşamlar.

Çözüm olarak işaretledim teşekkürler ilgin için.

Ayrıca mümkünse benim için uygunundan bir lisans önerebilir misiniz?

Çözüm olarak işaretledim teşekkürler ilgin için.

Ayrıca mümkünse benim için uygunundan bir lisans önerebilir misiniz?
Rica ederim hocam, her zaman.

Hocam ben internetten hiç lisans satın almadım. Deneyimim yok o konuda. Ama forumda tonla lisans önerisi için konu var. "windows 10 ucuz lisans technopat" diye aratsanız Google'da bulursunuz hemen. Genelde Sağlam Lisans sitesi meşhur buralarda.

Rica ederim hocam, her zaman.

Hocam ben internetten hiç lisans satın almadım. Deneyimim yok o konuda. Ama forumda tonla lisans önerisi için konu var. "Windows 10 ucuz lisans Technopat" diye aratsanız Google'da bulursunuz hemen. Genelde Sağlam Lisans sitesi meşhur buralarda.

Tamamdır teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı