Rouly
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Şu an okumaya devam ettiğim bir hikayede kadının bir adam ile birlikteliği var ve kadın hamile kalıyor. Çocuğun doğumuna kısa bir süre kala adam kadını terk ediyor, ve kadın tek başına kızını dünyaya getiriyor. Kadının maddi durumu oldukça iyi ve ben normalde bir çocuğun maddi ihtiyaçları karşılanırsa çocuk ailesinden nefret etse bile yine de düzgün bir birey olarak yetişebileceğini düşünüyordum ancak bu fikrimin tamamen yanlış olduğunu öğrendim. Aile bağlarında sevginin önemini gerçekten anladım. Konuya dönecek olursak. Doğan kız çocuğu diğer çocuklardan biraz daha farklıydı, bu yüzden diğer çocuklar onunla arkadaşlık etmiyordu ve onu dışlıyordu. Ben başta bu kıza uyuz olmuştum ancak hikaye ilerledikçe bu kadar kaliteli bir hikaye ile karşılaşacağımı kesinlikle aklımın ucundan bile geçmezdi. Sormak istiyorum.
Terk edilmiş ve 9 yaşında tuhaf bir çocuğu olan bir kadınla evlenir miydiniz?
(Seriyi bitirdikten sonra incelemesini yapacağım o yüzden önemli olayları anlatamadım, zaten anlattığım bu olay serinin %5'i etmez. Serinin yarısındayım ve bitirmem muhtemelen için muhtemelen 80 saat civarlarında seriyi okumam gerekiyor, yani 3 ay civarı. Eski bir yapım olduğu için bu sırada seri hakkında detaylı bilgileri toplayıp sizinle paylaşacağım.)
Terk edilmiş ve 9 yaşında tuhaf bir çocuğu olan bir kadınla evlenir miydiniz?
(Seriyi bitirdikten sonra incelemesini yapacağım o yüzden önemli olayları anlatamadım, zaten anlattığım bu olay serinin %5'i etmez. Serinin yarısındayım ve bitirmem muhtemelen için muhtemelen 80 saat civarlarında seriyi okumam gerekiyor, yani 3 ay civarı. Eski bir yapım olduğu için bu sırada seri hakkında detaylı bilgileri toplayıp sizinle paylaşacağım.)
Son düzenleyen: Moderatör: