Çocukken yaptığınız aktiviteler

OSAYİSAMUEL

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2020
Mesajlar
2.427
Makaleler
12
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çocukken yaptığınız aktiviteler nelerdi? Zamanında arkadaşlarınızla veya kendi başınıza yaptığınız saçma ama güzel aktiviteleri hatırlayanlar var mı?

Benim çocukken yaptığım en güzel aktivite sanırım bakır toplayıp demirciye satmaktı 😄 5 6 arkadaş toplanıp oradan buradan bakır toplayarak demircilere satardık. O kadar emeğe de aldığımız tek şey 7 8 TL idi. Ona verdiğimiz emeği hiçbir şeye vermiyorduk ama zevkliydi. Sonra da o bakırdan aldığımız parayla gidip çikolata cips falan alırdık. Veya biraz daha biriktirip sert top alırdık.

Aslında tek seferde yumuşak toplardan alabilirdik ama biz sert top almak istiyorduk, o yüzden genelde biriktiriyorduk. Sert yumuşak dediğime bakmayın, plastik toplardan bahsediyorum.

Demirci hep belli bir yerden geçerdi, biz de onu hep o yolda beklerdik. Hatta hatırlıyorum, bir demirci bakırımıza düşük para teklif etti diye satmayıp özel yerimize saklamıştık ki kimse almasın. O satmadığım bakır hala bende bu arada, saklarım, atmaya kıyamadım.

Peki sizin çocukken yaptığınız aktiviteler nelerdi?
 
Bizler sokakta oynayan çocuklardık. Yaklaşık 30-35 yıl öncesinden bahsediyoruz. Yaz aylarında köye giderdim. Çobanlık falan da yapardım. Pazarlara da giderdim.
 
Şuan çocuk olduğum için şimdi yaptığım aktiviteler; Prepar3D, X-Plane 11 gibi uçuş simülatörleri kullanıp vakit geçirmek; PC oyunları oynamak ve derslerle boğuşmak.
 

Geri
Yukarı