Çocukların siyasetle içli dışlı olmaya başlaması

Aurora1

Hectopat
Yer
Güney Kore
Çocukların oyun oynamaları gereken yaşlarda siyasete maruz kalışı ve istemeden dahil olabilişleri çok üzücü.

Tamam,belki kötü zamanlara denk geldiler fakat arkadaşlarıyla oyunlar hakkında konuşması gereken bir çocuğun siyasetle alakalı konuşmaması gerekiyor. O yaşlardaki çocukların fikirleri daha yeni yeni olgunlaşıyor. Çevrelerinden ya da sosyal medyadan duydukları,gördükleri fikirleri sorgulamadan kabul edebiliyor ve savunabiliyorlar.

Genç neslin olanların farkında olması elbette güzel fakat oy vermesine daha yıllar olan bir çocuk bu kadar içli dışlı olmamalı bence siyasetle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artan oyun fiyatı ile siyasetin ne alakası varmış?
Artan sadece oyun fiyatları olsa evet. Ama her şeyin fiyatının arttığı bir durumda o da maalesef ekonomi ve dolayısıyla siyasetle ilgili oluyor.

Bu ülkede siyaset her yerde. Bir çocuk sakız alırken bile durup düşünüyorsa, yabancı yaşıtlarının haftalık harçlığıyla aldığı oyunu sadece izleyebiliyorsa, rezil bir eğitim sistemi içerisinde harcanıp gittiğini fark ediyorsa siyaset yapar, yapmak zorunda.

Bu ülkede iyi bir yönetim olsaydı, ne biz ne onlar siyasetle uğraşırdık.

Alım gücündeki sert düşüş sadece oyunları değil,çocukların ders kitaplarını,kalemlerini,okul ücretlerini,kantinde yedikleri yemekleri vb. her şeyin fiyatını arttırıyor ve elbette bütün ülke gibi bu pahalılıktan çok etkileniyorlar. Mesele sadece oyun değil.

Sadece onlarla sınırlı değil o dediklerin anlatmaya klavye dayanmaz.

Evet sadece daha bunları yazdım daha konuşulacak çok şey var da korkuyorum.

Alım gücündeki sert düşüş sadece oyunları değil, çocukların ders kitaplarını, kalemlerini, okul ücretlerini, kantinde yedikleri yemekleri vb. her şeyin fiyatını arttırıyor ve elbette bütün ülke gibi bu pahalılıktan çok etkileniyorlar. Mesele sadece oyun değil.

Sadece oyundan örnek vermek istedim daha çok şey var

Erdoğan MB faizini düşürmüştü pandemi zamanı ondan sonra olanlar oldu zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı