Çocukluğumdaki Bilgisayarcı Abi

Makaleler
2
Yer
Ankara
Arkadaşlar ben epey 7-8 yaşlarındayken yıl 2007-2008 babam ikinci el bataryası ölü Akai bir Laptop almıştı (Türk markasıydı galiba Vestel'in alt dalı mı neydi). Sonra ben de hemen Bursa-Mudanyada'ki Selamet abime götürdüm. Bedava virüs taraması yapıp GTA San Andreas'ı 2.5TL'ye yüklemişti. Sonra açtım oyunu acayip kasıyor. Her şeyi düşürdüm hala kasıyor. Hevesim kursağımda kalmıştı. Geri götürdüm, RAM takmıştı(Kaç MB hatırlamıyorum), XP'i silip Vista yüklemişti. Termal macun değiştirmişti. Bir sürü oyun yükleyip sadece 50TL almıştı. Sonra eve gitmiş tüm oyunları güzel bir şekilde oynamıştım. Şuan 35-40'lı yaşlarda olması lazım. Ankara'ya taşındığım için görüşemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim bakkala götürsem RAM'imi çalar namussuz. Helal olsun delikanlı abimizmiş.
Haha o olay aklıma geldi şimdi. Küçüktüm daha format atmayı bile bilmiyordum babama vermistim format atsın diye. O da bilgisayarcıya götürmustu. 4 GB Ram vardı bilgisayarım da gelince açtım baktım 2 GB Ram gözüküyor. Adam 2 GB Ramı cebe indirmiş :LOL:. Allah'tan gidip alabildik. :LOL:

Haha o olay aklıma geldi şimdi. Küçüktüm daha format atmayı bile bilmiyordum babama vermistim format atsın diye. O da bilgisayarcıya götürmustu. 4 GB Ram vardı bilgisayarım da gelince açtım baktım 2 GB Ram gözüküyor. Adam 2 GB Ramı cebe indirmiş [emoji38]. Allah'tan gidip alabildik. [emoji38]
Bende buna benzer bir olay yaşadım, dost ihaneti yemiş kadar koyuyor insana.

İlk bilgisayarımı 8 yaşındayken kullanmaya başladım. Hala da kullanıyorum.
Bizim buranın bilgisayarcısı harika bir Asus kasamı dandik bir şeyle değiştirmişdi. Technopat'a katılıp bir şeyler öğrenince çok sövdüm adama.
İnşallah eski kasam kırılır da kullanamaz haysiyetsiz. :yumruk:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı